Gott nytt år!

Passar på att önska er alla ett gott nytt år! Kommer nog inte skriva mer idag eftersom jag ska umgås med familjen :) Jag hoppas ni får ett bra 2010 (: Jag har bestämt mej för att inte ha något nyårslöfte i år heller, orkar inte med sånt.

Det verkar som om katten har en speciell tradition? Varenda nyår så skiter han under sängen, och han lyckades även dehär året. Jobbigt att alltid torka skit den här dagen.

Känsliga läsare varnas!
Raketer!

Nu har vi vart iväg och köpt ännu fler raketer! :D Det var ganska billigt för att vara så mycke. Vi köpte en stor raket, ett pack med massa mellan raketer och så massa småraketer och bomber. Hur kul som helst!
Jag och brorsan har vart ute en stund och skjutit några småraketer. Katten blev skit rädd för dom små. Undrar hur han kommer klara det vid 12 slaget`?

Emelie har kul i snön?


Jaa.. Emelie bestämde sig helt plötsligt för att hoppa in i en buske full av snö för att testa om det gick att stå på snön. Jaa man kan ju fatta hur de gick för henne ;)


Snart är året slut. Sista natten idag 2009 ju! Har sökt runt och kollat på folks bloggar och har sett att det är väldigt många som har nyårslöften. Själv har jag inget eftersom jag aldrig lyckas hålla det. Men kanske ska komma på ett i år..? Vad tycker ni? Men har absolut ingen aning om vad det skulle vara isåfall.

Har ni några nyårslöften? Eller är ni låka dåliga som jag & inte kan hålla sånt? ;)
Till top