Lördag

jag har absolut ingen aning om vad jag ska hitta på imorgon/idag. Ingen kan typ träffas så de blir väl att vara hemma hela dagen igen... men fan jag orkar inte stanna inne! så jag kanske drar till mina kusiner ist :)

nu ska jag kolla på sugar rush ! de e en sjukt bra film asså :) väcker gamla minnen...

vad kan detta vara..?

sitter just nu och kollar på idol! Och jag undrar vad fan calle har gjort med håret och skägget! >.< De ser ju sjukt löjligt ut... hahhha. Jag har inte gjort så mycket idag. Va hos doktorn vid halv 2 och mamma försökte tvinga mej att gå till en gynekolog. ALDRIG att jag tänker de ffan... >.<' sen har jag bara suttit och pluggat resten av dagen. Har skrivit på låten oxå. I alla fall så fick jag världens äckligaste och konstigaste middagen idag! Absolut inget för mej kan jag säga. Vet inte ens vad det är för något men de ser och är inte gott!

godnatt

jag tror nog att jag ska gå och lägga mej nu. Eller åtminstone ska jag kolla på film. Imorgon vid halv 2 ska jag till läkaren med mamma. Ska bli undersökt tror jag, helst av allt vill jag inte dit. Jag gillar inte läkare... Jag skulle oxå egentligen gått på bio med navpreet men de blir inte av eftersom hon tydligen inte kunde. Så de blir väl att vara hemma och plugga imorgon, om jag orkar... nu ska jag iaf sätta på en film. Jag tror nog att det blir black christmas, jag har sett den förut med marie och emelie. Den handlar om någon mördare som går runt på julafton och dödar folk, drar ut ögonen på dom och hänger upp i julgranen, sen gör han oxå pepparkakor av någons kött på ryggen och käkar upp det >.< hoppas jag vågar somna sen ;)


trevligt, trevligt ;D


Till top