R.I.P gammelmorfar...

Farmor ringde nyss till pappa och berättade att gammelmorfar dog förra veckan den 23:e. Fan asså...! Jag som ville hinna träffa honom innan han dog... Vi skulle egentligen åkt upp till han förra sommaren men de blev inte så. Jag saknar han såå mycket och nu kommer ja inte ens få träffa honom igen! :'( Jag kommer ihåg sist vi va där och han lärde mig hur man rodde en roddbåt. Vi rodde ut på sjön och fiskade tillsammans och hade jättekul! Kommer också ihåg när han lärde mig att äta havregrynsgröt med lingonsylt som jag egentligen inte tyckte va gott men åt bara för att han ville att jag skulle äta.

Jag vet inte vad jag ska göra... trårana bara rinner just nu. Kan inte stoppa det. Jag visste ju att han kunde dö när som helst men jag va ändå inte beredd på att de skulle vara nu. Han blev iaf 101 år, nästan 102. Det som är lite häftigt är att hans fru dog på precis samma datum fast 28 år tidigare, som att han gick bort för att vara hos henne...

Gammelmorfar 7/10-1908  -  23/01-2010

Jag Älskar Dig ! <3

Fullbokad dag

Godmorgon ;)

Jag hade tänkt att bara slappa framför tv:n idag men så blev det inte! Pappa tvingar mig att städa rummet och så kom jag på att jag har läxor att göra, och lite läxor är det inte heller!  Nästa månad (imorgon) kommer vara sjukt stressig! Vi har massa prov OCH nationella prov. Vi har typ inte en enda vecka ledig från något prov. Sen så kommer vi ju få läxor också... Hur ska jag hinna med allt??


Någon som har lust att göra mina läxor? ;)

Gårdagens inköp

Var ju inne i stan igår med tjejerna så jag passade på att köpa lite saker etersom jag sällan åker in till stan på vintern. Det är för kallt för de!


Köpte 2 par leopard tights och 2 nya piercingar.

Har oxå ganska nyss vart på öppet hus i Tyresö gymnasium med Navpreet. Då undrar ni säkert om dendär kakan verkligen var jättegod eftersom den fick mig att åka dit? Hahah nej så var de inte ;) Vi hade bestämt tidigare att åka och kolla. När vi kom dit var det nästan INGA där! Jag trodde vi hade kommit fel dag, de va helt tomt. Men till sist hittade vi lite folk.
Till top