Vill du bli Månadens Blogg?


Nu kan ni anmäla er till att bli Månadens Blogg! :D Det enda ni behöver göra är att skriva en motevering om varför just din blogg är så bra! Om några dagar kommer jag att utse 7 finalister som ni sedan kan rösta på. Vinnaren kommer att få länkning och massa nya besökare till bloggen! :D Kul va?

Och ja, jag läser igenom exakt ALLA kommentarer! Så lycka till nu :D Vill att mååånga ska vara med oh tävla :>


Btw min keps är borta! >: (
#1 - - Johanna:

Hej! Jag tycker att jag borde vinna för att jag har en bra blogg! (tycker jag)

Och så vill jag ha många besökare! Jag har inte bloggat så länge, så jag behöver lite fler^^

Hej då<3

#2 - - Marie:

sv: lurad säger du...:c vill du inte ha chokladpengar tar jag dem gärna och...kastar dem i soptunnan...i mitt badrum...yeah, that would be awesome 8>

#3 - - Sanna:

Min blogg är bra för att jag skriver om mitt liv (oftast), jag vill bli en bloggare som du Moa , för du är så snäll och jag vill att mina läsare ska fastna i min blogg xO

Det var nog allt!

#4 - - Patricia:

sv: Aha ok XD

#5 - - Lisa:

Behöver flera besökare, och många säger att min blogg är bra och att jag skriver bra inlägg! :) <3

#6 - - humpafunk:

jag skulle vilja vinna för jag vill ha mer besökare som kollar och jag vill att dom ska skriva till mig hur min blogg blir bättre och sånt :)

#7 - - Marie:

sv: om bara några är chokladpengar då? O___o''älskar never shout never 8]<3

#8 - - felice:

Jag tycker att min blogg ska vinna för att de är många som tycker att jag har en bra blogg och att jag lägger upp mycket bilder i varje inlägg^^ + jag har alltid bra uppdatering!

#9 - - isabel:

Jag tycker att min blogg ska vinna, för den har bra handling, jag skriver som jag tycker. Jag bryr mig inte om vad andra tycker, jag bara kör mitt Race, och så uppdaterar jag ofta.

#10 - - -MICHELLE ♥:

fin blogg :)

#11 - - sara:

jag är självklart med :D jag tycker att min blogg är bra pga att den innehåller lite av det mesta! den är rolig och folk kan relatera till dem flesta utav mina inlägg! jag tar upp både viktiga saker som folk kanske känner igen sig i, samtidigt som jag tar upp åsikter, humor och musik i mina inlägg! jag gör mina inlägg mer personliga och utseendemässigt så älskar jag min egen blogg :D kram

#12 - - isabel:

SV; Tack så mycket. För att du meddelande mig om det. Din blogg, är mycket bra.

#13 - - -MICHELLE ♥:

tacktack hihi :)jag e gärna med! :)

jag tycker om min blogg elle ah tycker den e bra, för jag skriver ju om hur jag e & leker ju ingen annan i den & så skriver jag om allt de jag tycker om & säkert e intressant för andra.

kram (a)

#14 - - sara:

härligt härligt :D

#15 - - isabel:

Jag vill motivera lite mer, om det går bra.

När jag inte har bloggat på ett tag, så skriver jag förlåt till alla i bloggen, och så skriver jag ofta tillslut, eller asså.. jag uppdaterar efter jag sagt förlåt, så blir allt bra tillslut.& Jag tycker att mitt bloggnamn är ett härligt namn, vet inte varför! Bara känner att det är något speciellt med det. ;)<3 en sista sak: Jag tar ingen skit.

#16 - - Marie:

omg, bästa idén jag hört på länge ! x33

#17 - - vonskareng:

I'm all in!( www.metrobloggen.se/vonskareng )well, min blogg kan sammanfattas i dessa ord: "Mode. Mat. Träning. Musik. Film. Livet. Sången. jag driver en blogg med höga ambitioner och stora drömmar. jag brinner för det jag gör, vill nå ut till så många som möjligt och älskar att inspirera, vilket också är syftet med denna blogg; allt är möjligt. carpe diem."

=)

#18 - - ASIAT:

vad har du gjort idag då? =)

kram!

#19 - - Mathilda:

Jag älskar att skriva och berätta om min vardag m.m på bloggen! Det vore verkligen kul om det var några fler som kunde kika in på min blogg och läsa det jag skriver. Jag hoppas att jag vinner!

Ha det bra! :)

#20 - - Twiggy:

Jag tycker att min blogg ska bli månadens blogg, för jag får ofta höra att det är en bra blogg och det är många som tycker jag är stark som äntligen har vågat komma ut med mina äs. Jag skriver ständigt nya inlägg och har bilder varje dag i bloggen. Jag skriver om min vardag och hur kampen mot anorexin sätter stopp för vissa saker i min vardag.

#21 - - [Foto & Vardag]:

Hoppas någon bra vinner, jag hatar att motivera varför just JAG, bara jag ska få vara en av de lyckliga ;P

#22 - - Diana:

För att jag tycker att folk borde få upp ögonen för bli "annorlunda" bloggar än de vanliga "hejsan bloggen, idag köpte jag mina high heels från Zara"-bloggarna. Liva upp blogglivet med lite färg! =)

#23 - - Anonym:

Jag tycker min blogg ska bli nominerad bara för att jag frågar mina läsare vad dom vill läsa om och skriver om det jag tycker om :) uppdaterar ofta och är alltid ärlig! :D ha en bra kväll! :) kram

#24 - - nadia:

Jag tycker min blogg ska bli nominerad bara för att jag frågar mina läsare vad dom vill läsa om och skriver om det jag tycker om :) uppdaterar ofta och är alltid ärlig! :D ha en bra kväll! :) kram

#25 - - rebecca:

jag vill bli månadens blogg för att min blogg är bra och då även jag, haha! nej men jag vågar bjuda på mig själv och inte vara den typiska bloggtjejen som är sådär äckligt gulligull. jag blandar mode, humor och vardag med mina egna tankar kring allt! peaace out!

#26 - - -MICHELLE ♥:

okey, tack såmke (a)

#27 - - Knasa:

Jag borde bli månadens blogg för jag är en färgglad tönt som vill ha fler besökare 8D Så om man vill läsa om mitt ointressanta liv och se på foton och lite design så är det bara till att titta förbi D: !

Jag behööver detta! inte desperat, nej då..

ha det bäst, flodhäst! :3

#28 - - Martin "tolvan" - Bisexuell, humor, natur:

Hej! allt bra med dig?

JÄTTEFIN BLOGG!!! :D

#29 - - Moa Eklund:

#30 - - Moa Eklund:

Jag tycker att jag ska vinna för att jag älskar att blogga med jag har lite seg uppdatering för jag har inte så många läsare längre men jag brukar ha många och då bloggar jag på alla sätt och vis, dessutom borde jag vinna för att jag oxå heter Moa och jag ser upp till dejnoch sin blogg väldigt mycket och vill ha en bra och fin blogg som du. Jag är ganska bra på bloggdesign oxå och det skulle vara kul om många fick se det och jag vill inte sitta och slösa tid på något som bara några få får se!Btw jag älskar din blogg följer varje dag ;)

#31 - - Anonym:

Vad tycker du om min senaste shopping ? =)

#32 - - Elina:

Vad tycker du om min senaste shopping ? =)

#33 - - isabel:

SV; Åh, så bra. Tack.<3

#34 - - Amanda:

Min blogg är bra för att jag skriver om allt möjligt. Jag skriver inte bara om mitt liv så då blir min blogg inte så tråkig :) jag älskar att blogga, men har knappt några besökare alls och inga komentarer. Så det skulle vara kul att bli lite upptäckt :)

#35 - - Sandra:

min blogg är bra för att jag skriver om det jag känner för och de kan vara allt från himmel och jord.Jag älskar att blogga och de är roligt att få kommentarer :)

#36 - - ida:

ja vill vinna för att ja vill ha fler besökare till min älskade blogg ;)

#37 - - hanna :) <3:

jag vill järna vinna din månadens blogg erfter som att jag välkligen älskar dig blogg och jag har max 10 läsare nu så det skulle vara bra om jag kunde få några flera läsare!

tack på förhand oavsett om jag vinner eller inte ;) <3

#38 - - älinä:

jag är med för att hello kitty är söt.

pusscch

#39 - - alalexandra:

jag är med!

#40 - - Anja och Hanna!:

Hej vi tycker att vi borde vinna med våran blogg eftersom vi har en blogg som handlar om mode för alla personligheter. vi skulle behöva fler läsare som får chansen att se att alla är olika och har olika stil och personligheter. Vi har inte bara en blogg för en stil utan för alla, Kram!

#41 - - Mattias:

Jag tycker jag borde vara med eftersom jag har en nystartad blogg som är på uppgång, och för att jag tycker det är jätte roligt med nya läsare. För mig som inte bloggat särskilt länge ännu så betyder varje enskild läsare ännu ännu mer. Hoppas man har en chans:)Sen hoppas jag du hittar din stackars keps som ligger o gråter sig förtvivlad över att du är borta:/

#42 - - willlmmmaaa:

hej jag tycker om min blogg för att den är bra och så. så derför vill jag bli månadens blogg den här gången

#43 - - Mollan:

Åh najs, är jag försent ute? ^^

Vill vara med för att det är så mycket roligare att ha en blogg när folk läser och kommenterar ^^ Så baseras ju inte min blogg på mode direkt och skvaller om man säger så hehe xD Ha det fint!

#44 - - Maja:

Våran blogg borde vinna för att vi skriver om vad vi gjort på dagarna & det är intressant.. Och det är mycket roligare att blogga när man har några som läser och kommernterar lite, ellerhur? :)

#45 - - Lellie ♥:

Vill gärna vara med :)

Min blogg äger bara för den e skitsnygg och mitt liv äger x)

#46 - - Becca:

Hej, jag tycker jag skulle vinna månadens blogg eftersom då kommer jag få mer läsare och jag brinner verkligen för bloggandet , om det finns fler som läser min blogg tror jag det blir ännu mer för då höjer de självförtroendet :)

Till top