Video - Hur du klipper bort slitna toppar


Som ni kanske ser är min lugg helt annorlunda jämfört med hur den var innan. Sen så är mitt hår mer uppklippt nu vilket jag tycker är supersnyggt! Dock lite kortare men det syns inte med extensions i :D Sen så är alla slitna toppar bortklippta.

Så om du vill veta hur jag klippte min lugg och hur jag klippte upp håret så kolla på videon:

Hahah jag ser ju måttligt glad ut på stillbilden xD

Låt 1: Love Song - Four Year Strong
Låt 2: When I Grow Up - Mayday Parade

Övningsköra


När min kära mamma kommer hem så ska vi ut en sväng med bilen och övningsköra :D Det ska bli awesome kul! Jag och morsan har alltid lika roligt när jag kör. Hon blir verkligen nervös av att sitta i passagerarsätet! Hon tror säkert att jag ska köra sönder hela skiten :O Men jag är faktiskt duktig :D Jävligt svårt bara det här med dragläge när man ska börja köra. Men snart sitter den!

Klippte håret igår


Eftersom mina toppar blev slitna efter blekningen så kände jag att det var dags att klippa sig. Och för att slippa slösa pengar hos frissan så klipper jag mina toppar helt själv! Sparar massa pengar på det :D Nu är i alla fall mitt hår några centimeter kortare men är så otroligt lent och mjukt.

Så jag tänkte fråga er en sak. Jag gjorde en video där jag visar hur jag klipper mina toppar och luggen, skulle ni vilja se den? För i sånna fall slänger jag upp den här på bloggen :D

Tröja - New Yorker
Jeans - Bik Bok
Till top