Alla dessa fakers...

Jag blir galet trött på folk som fakear mig! Jag har redan anmält 3 st fakers på ec och nu är det ännu en till! Den här gången är det någon som har anmält mig vara fejk :S Ärligt talat? Vad sitter folk och gör med på fritiden? :O Ofta att man orkar sitta och låtsas vara någon annan på internet?

Jag har alltid och kommer alltid att vara AnotherThing@EC !

Var tvungen att ladda upp bild då jag håller i en lapp så att de vet att jag inte är fejk
____________________________________________________

BTW, imorgon kommer resultatet upp på vad det är jag ska göra i nästa video :D Det kommer bli kul och spännande :D Moahaha

Dagen har börjat dåligt

Gaah! Asså jag har försovit mig! Sen så har jag fått mens och världens mensverk! Hatar att vara tjej ibland. Jag får alltid skit ont, de känns som att jag ska dö :O Och inte har jag fått mina p-piller heller! Nej för hon skrev ut ett recept på p-piller som inte säljs i Sverige längre! Hade jag haft dom nu hade jag inte haft lika ont! Så jag ska till UM i veckan igen för att få nytt recept. MEN jag måste ändå vänta tills nästa månad, på nästa mens innan jag kan börja ta dom :@ DAMP på allt typ!

Inte hinner jag platta håret nu heller.. tur i alla fall att dom värsta lockarna är utplattade!Nu kan ni rösta!

Nu har jag valt ut några alternativ ni kan rösta på som jag sedan kommer att ha med i min nästa video :D Det är bara att rösta för fullt! Skriv numret på den saken ni helst skulle vilja se mig göra :D


Tips från: http://barbiefromouterspace.bloggplatsen.seTips från: http://nninas.blogg.se(eventuellt att Calle imiterar Amir) (Y)
Tips från: InaTips från: http://aphilosophia.blogg.se


Jag är lite lagom sliten idag. Orkar knappt hålla ögonen öppna. Är trött!
Till top