Tack för allt stöd

Först tänkte jag bara säga tack för alla fina kommentarer jag har fått. Det har hjälpt mig väldigt mycket. Det betyder att ni bryr er även fast ni inte känner mig <3 Och tack för alla tips!

Jag har bestämt mig för att det här är sista inlägget jag skriver om honom. Sen ska det inte bli fler "depp-inlägg", tråkigt att läsa ju :O Men i alla fall, jag tänkte kort berätta varför det tog slut. Han ska flytta ner till Skåne för att jobba. Det är hans planer. Han trivdes inte i stockholm. Detta kommer att ske någon gång i höst. Varför han gjorde slut nu var för att om han helt plötsligt bara ska åka sen efter några månader så har vi ju skapat ännu ett starkare band mellan varandra. Då kommer det bli jobbigare att han sticker. Så jag tycker att det var bra på ett sätt att det tog slut nu, annars hade det blivit ännu jobbigare sen. Men det är klart att det känns jobbigt att det är ett jobb som står emellan oss.. Så jag vill inte att ni ska tycka illa om honom, för han gjorde det bästa utav situationen. Kanske att vi hittar tillbaka till varandra i framtiden?

__________________________________________________________________________

Nog med det! Är det någon utav er som har spelat akinator förut? :D Jag tycker det är asroligt! Man ska tänka på en person, vem som helst. En kändis, en bloggare, en kompis, föräldrar m.m. Sen så svarar man på frågor som akinator ställer. Efter några frågor gissar han på vem det är man tänker på. Det roliga är att han oftast har rätt :D Första gången jag spelade det blev jag rädd. Jag menar hur kunde han veta på vem jag tänkte på? :O ;)


Dessutom finns jag med! Haha :D

"Sitter här och äter frukost"

Fick en lång kommentar i förra inlägget då det var någon som sa att jag inte alls har bra självförtroende, att jag bara ljuger om det. Jag kan säga så här, hur tror du att självförtroende kommer in i att man har gjort slut med sin pojkvän? Bara för att jag är ledsen över att det tog slut och har svårt att komma över honom betyder det inte att mitt självförtroende är dåligt? Det handlar inte alls om självförtroende i detta läge. Det handlar om att jag har KÄNSLOR för honom, att jag fortfarande är KÄR i honom, det är därför det är så svårt. Jag menar, om inte jag skulle bry mig ett skit om det här då skulle jag aldrig haft några känslor för honom, eller hur? Jag har fortfarande grymt bra självförtroende. Skulle du säga att jag var ful så bryr jag mig inte. DET är självförtroende.

Nu ska jag käka frukost


Har dessutom ändrat lite i headern som ni ser. Orkade inte göra något speciellt utan la bara dit bilder för att fylla ut det tomma. När mitt hår är klart så blir det massa förändringar i bloggen! :)

Livet går vidare...

Jag åkte hem till Calle idag för att lämna hans saker och så pratade vi lite och jag fick en förklaring till varför det blev som det blev. Jag hoppas vi kan försöka igen om ett tag... det gör jag verkligen. Men prata det behövde vi. Känner mig sååå mycket bättre nu. Vi är kompisar men det är fortfarande svårt. Vill ju vara mer än kompisar. Men livet går vidare och jag ska försöka gå vidare jag också. Vill bara att allt det jobbiga ska vara över snart... För mig kommer det ta ett tag att läka, det kommer vara riktigt svårt, men jag ska kämpa.Bjuder på en cp-bild för att lätta upp mitt humör lite
;)
Till top