"Sitter här och äter frukost"

Fick en lång kommentar i förra inlägget då det var någon som sa att jag inte alls har bra självförtroende, att jag bara ljuger om det. Jag kan säga så här, hur tror du att självförtroende kommer in i att man har gjort slut med sin pojkvän? Bara för att jag är ledsen över att det tog slut och har svårt att komma över honom betyder det inte att mitt självförtroende är dåligt? Det handlar inte alls om självförtroende i detta läge. Det handlar om att jag har KÄNSLOR för honom, att jag fortfarande är KÄR i honom, det är därför det är så svårt. Jag menar, om inte jag skulle bry mig ett skit om det här då skulle jag aldrig haft några känslor för honom, eller hur? Jag har fortfarande grymt bra självförtroende. Skulle du säga att jag var ful så bryr jag mig inte. DET är självförtroende.

Nu ska jag käka frukost


Har dessutom ändrat lite i headern som ni ser. Orkade inte göra något speciellt utan la bara dit bilder för att fylla ut det tomma. När mitt hår är klart så blir det massa förändringar i bloggen! :)
#1 - - Anonym:

hahahaahahahahah så jävla rolig! xD

#2 - - B Y S I S T E R S:

Hej! Vad gör du idag då ?

Fin blogg ! / Ewwe :)

#3 - - cornelia:

haha :P vad ska du göra idag då? :)

#4 - - Jelly bieber :3:

haha rolig video! :DDu har verkligen en jätte fin blogg!

Kanske du vill checka in min? ;)www.angelangieee.blogg.se

#5 - - Ackelina:

Bra skrivet!

#6 - - Nafiso:

Orka ta bort kommentarer, du verkar inte kunna ta emot kritik och då har man absolut inget bra självförtroende. Dessutom skrev jag inget taskigt om dig utan bara min åsikt. Sen så verkade du missförstå hela grejen också. Jag menade att du skröt om att flera killar hade smsat dig så fort du blev singel. Liksom va? Som att det betyder något att andra killar vill ha en när man är sårad och fått sitt hjärta krossat. Om du verkligen inte brydde dig om dessa killar skulle du inte ens skrivit ut det i bloggen. Har man bra själförtroende har man inget behov av att visa det för andra ständigt, det räcker att man vet om det själv. Försöker du bevisa något för oss läsare, eller? Aja, jag tror som sagt att du spelar något du inte är. Du är falsk och tycker nog inte så bra om dig själv som du vill visa. Synd tjejen.PS. Du behöver inte ta bort den här kommentaren också för att verka "felfri". Man får positiva och negativa kommentarer ibland, sånt är livet. Som sagt, tar du bort detta visar du ju bara att jag hade rätt ;) Kram!

#7 - - Jennifer:

Hej!

Nu har jag en TÄVLING på bloggen där du kan vinna EN VALFRI VARA FRÅN NELLY / MY LOVE BASKET! Hur fantastiskt låter inte det? Besök bloggen ( www.submit.blogg.se ) för mer information.

#8 - - vilma <3:

Jätte fin blogg!

Har du gjort hela din desigt själv? :)

#9 - - madde:

"Nafiso": orka klaga på andra? vad vinner du på det? skaffa ett liv.

#10 - - Michelle:

Nafiso, ta och lägg ner nu. Ditt bevis på att hon har dåligt självförtroende är alltså att hon skriver om att killarna har gett henne nr? Kom igen, hon menade väl att hon tyckte att det var jävligt opassande så tidigt efter att hon kommit ur ett förhållande? Har INGENTING med skryt eller självhävdqn att göra. I själva verket tror jag att du bara är ute och tigger bråk, eller hur?

#11 - - Anonym:

hahahah den är så bra! xD

#12 - - Anonym:

hahahah den är så bra! xD

#13 - - Ayumi:

Bra att du kommer igång igen ;)

#14 - - Johanna:

Vad fin din design blir!

Och som sagt hoppas jag du "kryar på dig"! :)

Ni kommer såklart hitta tillbaka till varandra,

det är vad jag tror, jag har inte träffat er, men

de kändes ändå som att det var äkta <3

#15 - - bella:

fin blogg du har, haft de bra idag? kolla gärna min blogg.

#16 - - therese ::

va ska du ändra me ditt hår ? ^^

#17 - - Anonym:

Vad händer med hans tatuering med dina initialer?

#18 - - Anonym:

Det med hans tatuering. Han får väl söka upp någon annan tjej som börjar på M och slutar på T.

Inget konstigt med det...

#19 - - Anonym:

Men alltså orka ni som försvarar Moa. Ni har ju inget liv. Och det är inte det enda beviset på att Moa har dåligt självförtroende utan det finns mycket mer men jag orkar inte dra upp en massa bara.

#20 - - Anonym:

Vad är det för roligt mednamnet epic fail? tar du inte det som en förolämpning?

Till top