IDOL live


Jag ska ju som sagt på IDOL ikväll så jag kommer att sitta i publiken. Om ni ser mig så kommentera gärna inlägget :D Jag har ju som sagt ingen aning om jag kommer synas eller inte. Men jag tror nog inte det blir så svårt att se mig i alla fall ;) Mitt hår kommer ju typ lysa lila i belysningen xD Så jag är lite stressad just nu eftersom jag precis har kommit hem och ska om 10 min springa till bussen och möta dom andra i Slussen :) Jag har med mig kamera så jag hoppas det blir lite bilder. Man vet ju aldrig med mammas kamera, den är ju asdålig :( men men.

Hemma igen!

Sådär ja, nu är jag hemma efter en dag på stan med mina gamla klasskompisar Navpreet och Kimberly :D Det var jätteroligt att träffa dom igen! Ni som har följt min blogg länge vet vilka dom är :) Vi möttes upp i slussen vid halv 2 tiden och sen åkte vi till expressohouse och fikade! Åt en asgod kladdkaka som gjorde mig sjukt mätt :o Sen så gick vi runt och shoppade lite. Jag köpte ett läppstift från Make Up Store :) Så dagen har vart kul!

Snart ska jag ut och övningsköra runt på vägar i skarpnäck. Så om du bor där borde du hålla dig inomhus! Nejdå, nu skojjar jag bara ;) Jag är faktiskt grym på att köra bil! Och imorgon ska man åka och se IDOL live :D Sjukt kul! Så om ni ser en lilahårig person i publiken så vet ni att det är jag ;)

Jag idag:

Till top