IDOL live


Jag ska ju som sagt på IDOL ikväll så jag kommer att sitta i publiken. Om ni ser mig så kommentera gärna inlägget :D Jag har ju som sagt ingen aning om jag kommer synas eller inte. Men jag tror nog inte det blir så svårt att se mig i alla fall ;) Mitt hår kommer ju typ lysa lila i belysningen xD Så jag är lite stressad just nu eftersom jag precis har kommit hem och ska om 10 min springa till bussen och möta dom andra i Slussen :) Jag har med mig kamera så jag hoppas det blir lite bilder. Man vet ju aldrig med mammas kamera, den är ju asdålig :( men men.

24

Här kommer några bilder
Kan du inte se videon? Klicka HÄR.
25

Hemma igen!

Sådär ja, nu är jag hemma efter en dag på stan med mina gamla klasskompisar Navpreet och Kimberly :D Det var jätteroligt att träffa dom igen! Ni som har följt min blogg länge vet vilka dom är :) Vi möttes upp i slussen vid halv 2 tiden och sen åkte vi till expressohouse och fikade! Åt en asgod kladdkaka som gjorde mig sjukt mätt :o Sen så gick vi runt och shoppade lite. Jag köpte ett läppstift från Make Up Store :) Så dagen har vart kul!

Snart ska jag ut och övningsköra runt på vägar i skarpnäck. Så om du bor där borde du hålla dig inomhus! Nejdå, nu skojjar jag bara ;) Jag är faktiskt grym på att köra bil! Och imorgon ska man åka och se IDOL live :D Sjukt kul! Så om ni ser en lilahårig person i publiken så vet ni att det är jag ;)

Jag idag:

24
Annonsera här »