Tatueringar

Ååh jag är så grymt sugen på att tatuera mig! Det räcker med piercingar, än så länge ;) Jag kommer i alla fall inte skaffa fler piercingar i ansiktet men är sugen på att pierca bröstvårtorna någon gång! Men en tatuering är det jag vill ha mest just nu! :D Jag tycker att det är så grymt snyggt! Men jag vet inte ännu vad för motiv jag vill ha eller vart de ska sitta. Men det kommer jag nog på snart!

 

tattoos

Mot Maries landställe

Idag ska jag till Maries landställe med några kompisar idag :D Vi ska möta några i Slussen halv 5 och sedan drar vi vidare till brommaplan :D Åhhh det ska bli en kul helg! Det ska bli så skönt att få komma bort från hemmet och min jobbiga brorsa som har datorn 24/7 ;) Sen så tänkte jag även tillägga att jag gillar handtorkare...

 

hahaahahaha

Avslöjande av ett möte!

Nu kommer jag att avslöja ett möte som jag och Keela var på för ett tag sedan! :D Det är nämligen så att vi i KBP har blivit kontaktade av Oriboo, för att dom tycker vi är ett riktigt grymt gäng! Vi har fått i uppdrag med att hjälpa Oriboo att göra världen till en roligare plats. Vi ska få styla våra egna oriboo´s så det kommer bli jättekul! :D Jag kommer självklart att styla min oriboo till en gris med en mustasch! Den kommer bli GRYM! :D Sedan kommer ni kunna köpa min oriboo när den är klar!

 

Vad är en Oriboo?
En Oriboo är ett slags spel. Du kan spela, leka och ha kul - själv eller tillsammans med andra! Den har sensorer som känner av dina rörelser och den ger dig instruktioner och respons via en liten skärm och med sina ögon, rörelser, läten och musik. Du spelar genom att du rör dig på olika sätt och du kan tävla mot dig själv eller andra! :D Så en oriboo är lite som en tamagotci fast man inte "tar hand om" sin oriboo, utan bara spelar och leker med den. 

 

 

oriboo

Till top