Mot Maries landställe

Idag ska jag till Maries landställe med några kompisar idag :D Vi ska möta några i Slussen halv 5 och sedan drar vi vidare till brommaplan :D Åhhh det ska bli en kul helg! Det ska bli så skönt att få komma bort från hemmet och min jobbiga brorsa som har datorn 24/7 ;) Sen så tänkte jag även tillägga att jag gillar handtorkare...

 

hahaahahaha

#1 - - aliengirl ^w^:

Hahaha, bilden var för rolig!! :D

#2 - - Claudia:

Hellu! Brukar du beställa skor från ebay :O Jag vill ha sneakers platforms du vet :D Men asså fattar NADA med storlekarna D: Har typ storlek 37..och i mina vanliga converse har jag storlek typ 4 1/2...men på ebay står de att de är typ 6 eller något O.O Asså fattar igenting D:

#3 - - johanna ❤:

Känns som on du kommer att gilla denhär videon! Det känns som du till 100 procent! :D Hon i svart hår påminner om dig! :)
Och hennes sångröst! OMAGAASH, om du kollar på hennes videor så får du se, hon sjunger bättre än adele och rihanna tilsammans. 

#4 - - johanna ❤:

Denhär videon: http://www.youtube.com/watch?v=2mCqO52__a4&list=LLq29GaCnfQAxtR6xw6yBcug&feature=mh_lolz

#5 - - Annie:

HaHa fin.. ;)

#6 - - Viktoria:

Hej Moa!! Jag heter Viktoria och är en 13 årig tjej som har läst din blogg sen jag gick ut 6:an! jag vill bara säga att jag gillar dejj asmycke!!! du är som en förebild till mej! du vågar sticka ut, va dej själv och skiter i vad andra tycker och tänker!! de va typ de jag ville säga :D Ha det bra!!! Jo föresten Gillar bilden xD Puss Hej! <3

#7 - - Frida:

Hahahaha! :D
Kul att åka dit! ;)

#8 - - Hanna:

Åhåhå, men vad gör ni på Brommaplan? Busungar xD Eller kan det vara så att Marie har landstället där? xD

Till top