Gulligt smyckeskrin

Som jag har nämnt tidigare så har jag en hel del smycken. Just nu har jag allt i en tråkig statoilpåse men jag hittade min mammas gamla smyckeskrin i min bokhylla :D Den är verkligen supersöt och ser ut som en mini garderob! Där har jag bestämt mig för att förvara alla små smycken jag har som typ berlocker till halsband och armband, ringar och rosetter. Mycket roligare att ha dom i ett smyckeskrin än i en tråkig påse :D För er som undrar om mina "scene diamanter" så har jag gjort dom. Jag har INTE köpt dom någonstans.

 

 
 

Awesome starvars sked

Som ni säkert har sett så har jag en ny design! :D Anledningen till varför jag var tvungen att byta ut den gamla designen var för att den var för bred. Så jag var tvungen att förminska den och ta bort 1 av menyerna. Men jag gillar den nya designen också :D Det finns fortfarande några saker som måste ändras men så snart som möjligt hoppas jag att allt ska se ut som det ska :)

 

Jag fick BTW en starvars sked i mitt flingpaket :D (ja jag säger starvars och inte Star Wars) Den är fett awesome ju! Har dock aldrig sett en hel Star Wars film, tycker att dom är så sjukt tråkiga :o Men skeden är fin i alla fall (A) Var tvungen att äta med den ju!

 

Jätte äcklig klubba!

När jag var i Jönköping i helgen så va vi inne i en affär som hade jättemycket roliga godisar och läsker :D Ni vet bl.a. Hello Kitty läsken som jag visade förut, den köpte jag där. Men jag hittade även en jättesöt klubba som jag var tvungen att köpa bara för att den var så fin, haha :D Så jag tänkte äta upp den idag men den var inte alls god! Den smakade typ som plast och jord :O Jag trodde att den skulle smaka jordgubb eller nått, men icke! Så lurad man blev :O

 

klubba

Till top