New in

shopping
Var i Sicka idag en snabbis med mamma. Egentligen skulle jag inte köpa något men kunde inte låta bli! Jag hittade en supersnygg tröja inne på Gina Tricot för 99 kr :D Det fanns en likadan tröja där det stod EPIC på. Synd bara att den inte var så snygg, annars hade den passat mig, hahaha! Sen så köpte jag även tights på H&M eftersom mina går sönder hela tiden! Jag behövde ett par tunna tights som inte är för varma att ha i solen. 

 

Nicki Minaj - Starships

dagens låt

 

Bara för att jag har en viss klädstil betyder det INTE att jag måste lyssna på en speciell musikgenre!! Jag lyssnar på många olika genrer, men favoriterna är ju hardcore, metalcore, deathcore m.m. Dock ÄLSKAR jag att dansa till denna låt på fester! Ett stort tack till Caty som fick mig att börja lyssna på Nicki Minaj!

 

Svarar på en kommentar

kommentar
Hej tråkiga anonyma person! Man måste absolut inte ha samma klädstil som mig för att läsa min blogg :) Visst så skriver jag mycket om min stil och tipsar om kläder som jag tycker är snygga, men jag skriver om mycket mer än så! :D Vissa läser min blogg för att följa mitt liv och läsa om vad jag gör på dagarna. Vissa kanske läser min blogg för att jag ibland skriver om söta saker, eller kanske gillar mitt hår, eller mina videos m.m. Så man behöver absolut inte ha samma stil för att kunna läsa min blogg :D Vissa kanske är påväg till att byta stil men inte vågar ännu? Och så kan man ju helt enkelt tycka att min klädstil är snygg utan att vilja ha den själv :) Jag vill att min blogg ska vara så bred som möjligt, alla ska kunna läsa den oavsett klädstil :)

 

moa murderess

Till top