Shopping!

Precis som jag skrev i ett tidigare inlägg så köpte jag en massa saker åt mig själv på lagerhaus ;) Jag hittade faktiskt inte några julklappar idag. Till mamma har jag redan fixat några och till brorsan vet jag inte vad jag ska köpa ännu. Så istället kom jag hem med cupcakedekoration, ett ljus som luktar jordgubb och ett par knästrumpor från H&M! :D Jag älskar knästrumpor!

Glöm inte att julkalendern på min blogg startar imorgon! Kika in runt 15.00 och var med och tävla!

VÄRLDENS BÄSTASTE LÄSARE

Jag tänkte lägga upp filmen från när jag och mitt pack var på Liseberg i somras och träffade en massa läsare! Filmen har säkert många av er sett förut men jag tycker att den är så fin så den förtjänar att komma upp igen. Jag måste bara säga att alla mina läsare är underbara! Ni är bäst! 

[videofyme id="620665" width="650" height="416" class="aligncenter"]

Kan du inte se videon? Klicka HÄÄR.

Skräckfilm

Sent i kväll ska jag på bio med T och kolla på Paranormal Activity 4! :D Det ska bli spännande och se hur det går ;) Jag kommer säkert råka slå någon, spilla ut min dricka eller vara den enda som skriker när det blir läskigt. Jag kommer ihåg när jag var med ett gäng kompisar och såg 3:an på bio. Jag var den enda i hela salongen som skrek för att jag blev rädd. Sen så skrek mina kompisar för att dom blev rädda för mig när jag skrek. Haha bra där! Jag älskar skräckfilmer! Sen så sover jag förmodligen hos T inatt. Hoppas på att det går bra med tanke på min fobi för att spy. Jag brukar ju ha svårt för att sova hos folk jag inte känner så bra. Men jag måste ändå utsätta mig för det så att jag kan besegra min fobi! Jag tror nog inte att det kommer bli några problem :D

Till top