New in

Tänkte även visa en supersöt spegel jag köpte igår när jag var i stan med Julia! Den kostade endast 19 kr på Inn & Finn! Det är alltid bra att ha en liten spegel i väskan när det är vinter. När det blåser kallt ute så rinner mina ögon och mascaran med. Det ser ut som att jag är jätteledsen, haha! Då är det bra att ha en spegel med sig så att man slipper se förjävlig ut.

Halloween kläder

Igår kväll satt jag och fixade med mina halloweenkläder! Jag hade köpt en klänning från buttericks som jag klippte sönder och blodade ner. Sen tog jag även mina knästrumpor och klippte sönder. Jag är sjukt taggad! Jag tycker precis som förra året att det är sjukt töntigt att tjejer klär av sig på halloween istället för att klä ut sig. Läskig ska man vara, tycker jag! Det är ju Halloween liksom??

FINASTE SKORNA!!!!!

Jag äger nog världens snyggaste par skor just nu! Dom fanns i min storlek och dom passade perfekt!  & :D 
Jag har alltid tyckt att uggs är så sjukt fult. Speciellt de bruna och beiga. Men jag har tyckt att dom ser jättesköna ut. Jag var inne på Shock igår och såg att dom hade fått in VÄRLDENS SNYGGASTE OCH COOLASTE UGGS! Var ju verkligen tvungen att åka in och testa ett par. Blev förälskad direkt <3 Skorna kostade 598 kr. Dyrt men helt värt

Till top