Tvättstuga

Jag har spenderat en stod del av kvällen nere i tvättstugan. Jag tycker att det är ganska kul att tvätta ibland! Idag var det kul för att jag inte hade någonting annat att göra. Jag har bara legat hemma hela dagen och inte gjort någonting. Så nu mot kvällen hade jag verkligen jättetråkigt och då blev tvättstugan rolig :D Jag hatar när det blir så att man har tråkigt fast man orkar verkligen inte göra någonting :o Så var det för mig idag. Jag ville göra så många saker men jag orkade verkligen inte. Så blir det ibland!

RAWR

Min absolut favorittröja börjar bli för liten :( Den sitter jättehårt och är jobbig att använda. Men jag älskar den såå mycket! Och dinosaurien är sötast. Jag får väl sälja tröjan på en bloppis någon gång? Har hört att det är många som är intresserade. Annars köpte jag tröjan från Hottopic som för övrigt är en av mina favoritsidor!

 

Släktmiddag

Igår hade vi ju som sagt släktmiddag hemma hos mig. Vi åt en massa tacos, godis och spelade sällskapsspel :D Det var jättekul men jag var hur trött som helst. Hade ju sovit dåligt natten innan. Men jag lyckades i alla fall ta mig igenom kvällen! Idag är det Söndag och det är ju min ta hand om mig själv-dag. Så idag ska jag bara slappa och göra det jag vill göra! Sen så har jag även tid nere i tvättstugan så det blir att tvätta kläder hela kvällen. Men det behövs, behöver mina kläder :D

Till top