Valborg

HELLU! Som alla nog vet så är det valborg idag. Jag och Tobbe ska hänga i någon park inne i stan tillsammans med Julia och Marie. Det är det som är planerat i alla fall! Jag vet inte om vi ska kolla på någon brasa eller så, vi har inte hunnit planera den här dagen liksom. Jag tycker ändå inte valborg är så speciellt kul. Brukar bara umgås med kompisar då.
 
Hoppas ni får en bra valborg i alla fall! :D Tröjan är från Hottopic.com.
 

Gissa kändiskroppen!

Nu drar jag igång Gissa kändiskroppen igen! :D Många av er tyckte att det var så kul när jag körde det för ca 1 år sedan, så nu är det dags igen! De som svarar rätt har chans till att vinna en länkning här i min blogg! Jag kommer självklart inte kunna länka alla då det säkert är många som kommer ha rätt. Men ca 5-10 personer som har rätt kommer bli länkade! Och dessa slumpar jag fram. Du får självklart gissa även om du inte har någon blogg! Kommentarerna måste även godkännas av mig innan de publiceras så att ni inte kan fuska och kolla vad andra har skrivit, moahahah!
 
Vem är det som gömmer sig på bilden? :D
 

Favoriterna!

Här är bilder på mina absoluta favorithörlurar! Min favorit av dessa tre är den svar & blåa hellokitty luren. Dom har jag använt mest! Hellokitty lurarna är köpta på Media markt. Vet dock inte om dom har kvar dessa då jag köpte dem för över ett år sedan. Den helrosa är från ziperall.
 
Till top