GOTT NYTT ÅR!

Hallå, gott nytt år på er! Lite tidigt men jag kommer nog inte ha tid till att uppdatera bloggen mer idag. Har så mycket planerat under dagen! Så vi ses förmodligen igen nästa år!! :D Vill ni ha lite uppdatering så kan ni följa mig på instagram, MoaMurderess heter jag där. Hoppas ni har en awesome dag så ses vi igen 2014! ♥
 
Sneak peak på min nyårs klänning ♥
 

Just nu:

Heey! Just nu sitter jag och färgar håret! Eller ja, jag har redan lagt i färgen. Nu sitter jag bara och väntar på att skölja ur. Mitt hår har ju blivit rosa-lila. Precis så som jag inte ville ha det, haha. Min hemmagjorda färgbomb fungerar sådär. Den gör så att all färg inte försvinner direkt, men håret blir mer åt rosa-lila än blå-lila. Aja, det är fint så här också!
 
Jag använder Directions Lavender till mitt hår och låter det sitta i ca 1-2 timmar. Det här är en hårfärg som innehåller balsam vilket inte skadar håret så som andra hårfärger gör. Därför kan man ha i färgen länge! Jag brukar även sätta en plastpåse på huvudet för att behålla värmen. Färgen sätter sig bättre då. 
 
Till top