Just nu:

Heey! Just nu sitter jag och färgar håret! Eller ja, jag har redan lagt i färgen. Nu sitter jag bara och väntar på att skölja ur. Mitt hår har ju blivit rosa-lila. Precis så som jag inte ville ha det, haha. Min hemmagjorda färgbomb fungerar sådär. Den gör så att all färg inte försvinner direkt, men håret blir mer åt rosa-lila än blå-lila. Aja, det är fint så här också!
 
Jag använder Directions Lavender till mitt hår och låter det sitta i ca 1-2 timmar. Det här är en hårfärg som innehåller balsam vilket inte skadar håret så som andra hårfärger gör. Därför kan man ha i färgen länge! Jag brukar även sätta en plastpåse på huvudet för att behålla värmen. Färgen sätter sig bättre då. 
 
#1 - - Emma:

Dying My hair* alltså använd inte engelska om du ej kan det. Du stavar/skriver fel jätte ofta..

Svar: haha seriöst, skaffa dig ett liv :)
MOA MURDERESS

#2 - - Alice Nilsson:

^Lol "dying" my hair är också fel. Dödar ditt hår eller? Dyeing ska det vara isåfall. Man kan skriva colouring också, så det är nog du som inte ska använda engelska ord om du inte kan det.

#3 - - MissMistiry:

Tips! Sitt tio minuter under en hårtork och skölj med så kallt vatten du klarar av, Färgen blir mer intensiv och håller längre! :D

#4 - - Peppbloggen My story so far:

Jäklar vilka språkpoliser du har till läsare, Moa. Skit samma vad en skriver, man vet vad en menar! Shit alltså. Visa bild sen på hur håret bleeev!

#5 - - Sofie♥:

Ska bli roligt att få se resultatet! :)

#6 - - Vilma:

Hej världens bästa Moa! Jag har en liten fundering, vart köper/beställer du hårfärgen?
Otroligt tacksam för svar <3

Svar: shock.se :)
MOA MURDERESS

#7 - - Grodan! :

Haha språkpoliser! xD
Åh vill se bild sen!! :D <3

#8 - - CATTOAST:

Ett tips, special effects funkar bättre då du endast behöver förnya på hårfärgen en gång i månaden ^___^ de är asabasa mega bra :D

#9 - - Cattoast:

ett tips. Använd special effects då hårfärgen sitter i 1 månad. den är jätte bra :D hade det märket när jag hade rosa hår i 3 år, haha ^^

Svar: Jag använde det när jag var hos frissan! Men tyckte ändå att det gick ut rätt fort :(
MOA MURDERESS

#10 - - Elin♡ :

Längtar tills man får se resultatet :)

#11 - - Klara :D:

Jag vill så gärna tona mitt hår lila men mina föräldrar vill inte det! Jag ska ha mitt hår lila någon gång :)

#12 - - Julia:

Härligt! Visa gärna bild på resultatet :D

#13 - - Patricia :D:

Jag vill jätte gärna färga mitt hur lila, men mina vänner och familj säger att jag kommer att få problem att få tillbaka min blonda hår. Vet du om det är sant?

Svar: nej det tror jag inte. Det kanske tar lite tid, men att gå tillbaka till blondt hår kan du alltid lyckas med!
MOA MURDERESS

#14 - - Millan:

Tycker du passar jätte bra i den färgen du har nu! :D
Ska bli spännande att se när du färgat klart ^^

#15 - - POOS:

Jag har också alltid plastpåse på huvudet. Ser så jäkla dum ut när man går ut på ballen så alla grannar ser ;) men det kan man väl bjuda på!

#16 - - Patricia :D:

Okej! :)

#17 - - Frida:

Åhh, gör enligt konstens alla regler och mitt blir ändå bara silver ;__; Får rocka grannylooken detta nyår!

#18 - - - rockslampa:

- detta har egentligen ingenting med ditt inlägg att göra, jag ville bara berätta att jag tycker du är en asskön brud! :D har bara följt dig en kort stund, men är redan fast!

Gott nytt år! ^^,

Svar: Tack så jättemycket! Kul att höra :D <3
MOA MURDERESS

#19 - - Emma:

Tycker det är jättecoolt att du färgar ditt hår i olika färger! Du blir jättebra i nästan allt du gör :')

#20 - - Vilma:

Hej igen!
När du hade rött hår, vad hette den röda färgen? :)

Svar: sök i bloggen så hittar du :)
MOA MURDERESS

#21 - - Anonym:

Min favoritfärg är blålila! :)

#22 - - Linnea Lagoon:

Haha älskar Alices kommentar efter att den där Emma hatat lite!!! ^^

#23 - - Nisone Norgren :

För de första borde du berätta att direktions bara är hår toning... annars kan folk missförstå... sen kan jag ju bara säga att jag förstår verkligen inte hur du kan använda den sorten och hur du kan få den att funka... för den SUGER verkligen.... för de första är funkar den inte bättre för att de är balsam i den... de gör bara att den är dåligare och inte fäster ordentligt... de kanske gör att den är bättre för håret men de gör ju desamma om den inte fastnar ordentligt och inte håller länge... plus... de är bara toning ändå så... så de sliter inte mycket på håret egentligen... så... sen så spelar de ingen roll hur mycket man än blonderar och hur länge man än låter färgen sitta i... de funkar ändå inte... och dessutom så är ju färgen redan typ urblekt i burken... så jag skulle inte rekomendera den till folk... och jag gör inte de heller gör jag färgar också håret och jag rekomenderar den inte alls... och jag fattar verkligen knte hur du kan änvända den och hur du kan få den att funka... den funkar första gången man änvänder den... men då måste man blondera jätte ljust och jätte mycket och de tar ju verkligen mer på håret så... och de är ju inte bättre direkt... (vilket man måste ändå men... aja...) och den blir de bara en klar och fin färg första gången... sen går de inte att få de lika igen... och de blir olika fula nyanser av samma färg hur man än gör och ja.... blä... sen blir de bara urblekt hela tiden presic som den redan är i burken... -.-.... och för att vara en toning så håller den jätte jätte jätte dåligt.... nä usch.. jag hatar verkligen den sorten... och rekomenderar den verkligen inte... jag rekomenderar manic panic, starkt ^^ den är grymt bra även fast de är toning... ^^... och man behöver inte blondera jättä jätte ljust för den funkar ändå och de är ju bra för då sliter de mindre på håret och färgen sliter inte heller på håret kan jag säga dels för att den är bra och för att de BARA är en TONING... dom sliter inte på håret i vilket fall.... och man få alltid en klar och fin färg och de blir inte flera olika fula nyanser av samma färg utan man får samma färg överallt... och den håller jätte bra för att va toning och den är inte alls dålig för håret på nått sätt... så ja... ville bara säga vad jag tycker och vad jag rekomenderar och lite tips... ^^...

#24 - - nellie:

om du inte vill ha rosa lila ska du ju inte använda lavender (jag gjorde samma misstag heh, trodde den skulle bli ljuslila men näh, det är ju lilac man ska använda då)utan byt till violett istället, jätte djup lila med blå toner som är otroligt fin om man lyckas få det jämnt och bra, mitt tips är att sova med den i :)

Till top