Vinnaren av tävlingen

Nu äntligen har jag lottat fram vinnaren av goodiebagen NR 2! Jag hatar att välja vinnaren för jag tycker att alla är värdiga att vinna! Därför slumpar jag alltid. Denna gång vann Hanna Beckström och jag har kontaktat dig på din mail :D Grattis och svara så fort du kan!

Ny dag, nya möjligheter!

Idag vaknade jag upp supertaggad på livet! Jag tror nog det måste ha vart vädret och värmen igår som fick mig på så bra humör idag. Det känns som att det är på väg att bli vår nu äntligen! Jag hoppas verkligen på det.

Jag ska börja dagen med att äta en god frukost och sedan svara på lite viktiga mail. När jag är klar med det så ska jag börja plugga en massa teori till körkortet. Jag vill verkligen ta det innan midsommar. Det kommer bli svårt att hinna, men jag ska försöka i alla fall! Annars får jag helt enkelt ta körkortet någon annan gång i sommar.

Är det någon av mina äldre läsare som kan ge lite tips på hur man kan plugga teori på bästa sätt? Eller bara har tips till vad man kan tänka på under uppkörningen osv. Skulle behöva lite tips :D

"red scene hair" "emo" "moa murderess"

Today´s Outfit

Jag vill passa på att tacka alla för de fina och peppande kommentarerna jag har fått! Det har helt klart gjort att jag har fått min inspiration tillbaka! Ni är bäst! ♥

Hoodie - Vet inte  ,  Tjocktröja - Ebay  ,  Leggings - Linn-Lay.se  ,  Sockor - H&M  ,  Skor - Deichmann

Till top