En massa påskägg!

Ja ni... inte blev man utan påskägg i år inte! Jag tror nästan att jag har slagit rekord! Har nog aldrig fått så här många påskägg. 6 stycken fick jag :D Det lila påskägget fick jag av pojkvännen :D I det ägget låg MASSA godis och ett till påskägg. I det andra påskägget låg det en gosedjurs-gris :D Gissa om jag blev glad? Jag ÄLSKAR ju grisar! Haha och tjock var den också! Ska visa bild på den senare.

Fick ni många påskägg i år? 

En massa påskägg!

Ja ni... inte blev man utan påskägg i år inte! Jag tror nästan att jag har slagit rekord! Har nog aldrig fått så här många påskägg. 6 stycken fick jag :D Det lila påskägget fick jag av pojkvännen :D I det ägget låg MASSA godis och ett till påskägg. I det andra påskägget låg det en gosedjurs-gris :D Gissa om jag blev glad? Jag ÄLSKAR ju grisar! Haha och tjock var den också! Ska visa bild på den senare.
 
Fick ni många påskägg i år?

Måla påskägg

Jag skulle ju visa er äggen som vi målade igår :D Det här är dock inte alla ägg vi målade. Jag målade en Hello kitty och en gris :D Tobbe målade en massa angry birds. Dom blev riktigt coola ju! Tycker inte ni det?

Har ni målat några ägg i år? :D Om ni har bilder på det på era bloggar så länka gärna till dom! Det är så kul att kolla hur kreativa alla är.

Till top