WOOP WOOP!

(bild från igår)
 
IDAG ÄNTLIGEN TAR JAG STUDENTEN!! ÄR SÅ JÄÄÄÄKLA TAGGAD! Just nu sitter jag med klassen och har champangefrukost med jordgubbar. Mmmhm så gott! Det här blir förmodligen enda inlägget för idag för jag orkar faktiskt inte tänka på bloggen när det är min dag idag. Vi ses igen imorgon! NI ÄR BÄST!
 
Håll koll på min istagram, där kommer jag uppdatera! Moamurderess@ig

KAOS!

Jag och mamma är fortfarande i full gång med städningen och allt! Jag tog en liten paus för att hinna slänga in ett blogginlägg. Vi har verkligen hållt igång hela dagen och jag är rätt så trött. Jag förstår inte hur jag ska hinna bli klar med allt innan kl 9. För jag måste verkligen gå och lägga mig tidigt ikväll för att orka med morgondagen!

Studentklänningen

Jag hade helt glömt bort att min studentklänning inte är klar ännu!! Så jag och mamma måste fixa det sista idag. Det är inte så mycket kvar som ska göras, bara att sy på rosetten på klänningen, sen är den klar :D Jag kände att jag inte ville ha 100% vita kläder på min student. Därför har jag sytt på lite blå detaljer och rosetter. Ni kommer få se före och efter resultatet när allt är klart :D
Till top