Tävling MTV

 
Just nu har MTV i samarbete med Nyheter24gruppen arrangerat en tävling som pågår mellan 15.00-17.00 idag! Varje vardagseftermiddag mellan 15-17 kommer Nellies videobloggar att sändas mellan programmen på MTV. Där kommer hon prata om kändisar & artister, mode & trender och massa annat. 
 
I tävlingen kan man vinna grymma priser så som Nokias nya telefon Nokia Lumia 630, Urbanears Medis-hörlurar och goodiebags från Junkyard med en massa grymma grejjer i! Tävlingen pågår 14-16 april, 22-24 april och 28-30 april.
 
För att tävla svarar man på frågor som man hittar svaren till genom att kolla på MTV mellan kl 15 och 17Klicka HÄÄR för att komma till tävlingen!
 

Gör mig en stor tjänst!

 
Nu har nomineringen till BlogAwards 2014 börjat! Jag skulle verkligen bli supermegaglad om ni ville gå in och nominera mig i några eller någon kategori! Jag känner att nu fan är det dags för mer färg i bloggvärlden! Vi behöver verkligen fler personer med coola stilar som vågar vara sig själva och kan bjuda på sig själva. Därför tycker jag att det är min tur nu! 
 
Kategorier som jag tycker passar mig och min blogg är: Årets livsstilsblogg , Guldpennan & Årets YouTube-raket. Det vore helt awesome om ni vill nominera just mig och min blogg i dessa kategorier! ♥
 
Nominera gör ni HÄÄR.
 

Uppsala!

Godmorgon! Idag är jag uppe tidigt för jag ska till Uppsala med mina kompisar! Jag är dock sjukt trött och undrar hur jag ska orka hålla igång hela dagen, haha! Är det någon av er som ska till Uppsala? Kanske vi stöter på varandra där? :D
 
Just nu är planen att vi kommer vara där under dagen för att sedan åka hem typ runt 4 eller 5. Men vi får se hur det blir. Är det roligt där borta så stannar vi kanske längre. Vi får se vart dagen tar oss helt enkelt! Det blir dessutom första gången jag är i Uppsala. Har aldrig varit där förut!
 
Bild från min instagram. Följ mig där! @MoaMurderess
 
Till top