Blog Sims 4 Challenge - look alike

Detta är ett samarbete med The Sims
 
 Snart släpps äntligen The Sims 4! Som jag längtar! Som ni kanske kommer ihåg så är jag just nu med i något som heter "Blog Sims 4 Challenge". Jag har fått några utmaningar och här är den första! Nämligen att skapa en look-alike i det nya spelet! Och så här ser min sim ut.
 
För mig var det rätt svårt att göra en sim gubbe som var lik mig eftersom det inte finns några piercingar och tatueringar. Okej, det fanns tatueringar men ingen som är lik min. Men jag försökte så gott jag kunde! Om ni gillade min gubbe så gå gärna in och rösta på den HÄR. 
 
 

Middags dags!

Hej på er! Just nu är jag och mamma på väg hem till morfar för att käka middag. Jag vet inte riktigt vad det kommer bli men jag är riktigt hungrig! Och efter middagen drar jag in till stan och möter upp Julia och Molly för att sedan dra ut på krogen. Julia har ju äntligen kommit hem från London! Jag har saknat henne så mycket!! 
 

Spöregn

 
Igår åkte jag in en snabbis till stan och mötte upp Caty för att fota lite outfitbilder (de bilderna ni såg i förra inlägget). Precis när det var min tur att fotas så öppnades hela himlen och det började spöregna. Så typiskt! Vi hann ta några bra bilder i trappan i alla fall innan jag blev genomblöt. Så kan det gå! Man har inte alltid vädret på sin sida. Men det blev riktigt grymma bilder ändå! 
 
 
Till top