Today's Outfit

Idag hade jag på mig dessa kläder. Min nya tröja jag fick hem igår, ett par nya träningsbyxor (som är så sköna att jag inte vill ta av dem) och ett par Hello Kitty strumpor!
 
Direktlänkar: Tröja  ♥  Byxor 
 

Sleepy Hollow

Idag har uppdateringen på bloggen inte vart så jättebra. Men jag har faktiskt suttit och jobbat stenhårt med webshopen och allt som har med det att göra. Jag tar min första rast nu (om man bortser från lunchen). Så nu ska jag ta och kolla på ett avsnitt av Sleepy Hollow och käka lite chips, heheh! Hoppas eran dag har vart bra!
 

Pirrande känsla

Igår fick jag hem mitt allra första brev i mitt företagsnamn! Gud så pirrigt det känns att läsa sitt företagsnamn på ett papper. Tänk att det är på rikgit nu. Jag har länge velat starta företag men samtidigt har jag ändå vart livrädd för att göra det. Rädd för att saker och ting ska gå fel. Rädd för att det ska vara jättesvårt. Det är det som har hållit mig tillbaka lite. Men jag har ändå lyckats peppa mig till att våga! Det känns otroligt skönt!
 
Jag har fortfarande mycket jobb framför mig och det känns fortfarande lite halvläskigt för hur allt ska gå med webshopen och allt annat. Men samtidigt måste man våga chansa för att vinna. Och vad gör det egentligen om webshopen eller företaget inte skulle gå bra? Då var det inget för mig helt enkelt och då kan jag hitta något annat kul att jobba med! Jag har ju som sagt fler drömmar än bara den här! 
 
Till top