Företag

 
Nu äntligen har jag fått hem mina papper från skatteverket och är nu godkänd för F-skatt! Gud vad skönt det känns att jag äntligen kan börja sätta igång på riktigt nu! Varför det tog så lång tid att få hem papperna var för att det blev något fel när jag skickade in min ansökan om enskild firma, den kom aldrig fram. Detta upptäckte jag i Tisdags så jag fick skicka in en ny ansökan och idag fick jag hem mina papper. Nu ska jag bara ta mig tid och läsa igenom allt så att jag inte missar något viktigt! 
 

Innehållet i goodiebagen

Här är då det jag fick i min goodiebag från Make Up Store! Den produkten jag gillade mest var det rosa läppglanset som har en liten lampa som tänds när man skruvar upp den. Sen älskar jag också cake eyeliner, den är verkligen är grym! Ögonskuggorna kommer från den nya looken Fusion som Make Up Store har fått in. Jag har inte testat dessa ännu men det ska bli spännande att göra det! Tycker att dessa ögonskuggor ser lite läskiga ut, haha! Men man kan säkert göra något snyggt utav dem!
 

Nescafé Dolce Gusto

Igår var jag och tjejerna i KBP hemma hos supersöta Ida och gjorde en massa roliga saker! Det är ett nytt projekt som kallas "social thursday" där vi fick provsmaka olika kaffesmaker från Dolce Gusto, testa maskinen och käka massa cupakes! Ida vet lite mer om detta projekt så det kan ni läsa om på hennes blogg. 
 
Vi hade verkligen en rolig kväll och vi har lärt oss många nya saker om kaffe! Jag personligen dricker inte kaffe då jag tycker att det smakar skit, men det var ändå roligt att smaka! Jag totalt fastnade för chokladen ♥ Vi fick även med oss en varsin maskin + kapslar (kaffe m.m) med oss hem!! Hur awesome?!
 
Till top