Fika!

Igår firade vi mamma igen... Mamma är ju lite utav en specialist på att fira födelsedagar. Hon har firat sin egna födelsedag 3 gånger den här månaden, om inte mer, haha! Så igår kom morfar och hans fru över och käkade middag och sedan tårta och kakor. Mumms! Dock är jag inte så jätteförtjust i prinsesstårta. Gillar inte marsipan.
 
 

Vila i Frid ♥

Tappat hoppet om människor gjorde jag för länge sedan. Blir så äckligt arg på dessa idioter som finns där ute. Det är svårt att ha missat detta men igår blev en djurgårdssupporter misshandlad till döds. En fyrbarnspappa som "höll på fel lag". Här blir folk misshandlade och dödade på grund av att man håller på olika lag. Ni kan knappast kalla er supportrar, ni ska kalla er själva idioter. Folk som endast kommer till matcher för att slåss och förstöra. Ni hör inte hemma där. 
 
Jag är så trött på allt våld inom fotboll och hockey. Man kan fan inte gå på en enda match utan att det blir slagsmål. Jag har själv blivit påhoppad och knuffad för att ha gått runt med ett litet djurgårdsmärke på jackan. Det är så sjukt att man ska bli nerslagen för att man håller på ett annat lag.
 
Det är ändå så fint att se att så många bryr sig. Och att det även finns några goda människor kvar här i världen. Jag blir tårögd när jag ser dessa bilder. 1000 kilo kärlek till de som bryr sig om denna händelse och speciellt till er från andra lag som kom till platsen och visade ert stöd. 
 
Till top