Vila i Frid ♥

Tappat hoppet om människor gjorde jag för länge sedan. Blir så äckligt arg på dessa idioter som finns där ute. Det är svårt att ha missat detta men igår blev en djurgårdssupporter misshandlad till döds. En fyrbarnspappa som "höll på fel lag". Här blir folk misshandlade och dödade på grund av att man håller på olika lag. Ni kan knappast kalla er supportrar, ni ska kalla er själva idioter. Folk som endast kommer till matcher för att slåss och förstöra. Ni hör inte hemma där. 
 
Jag är så trött på allt våld inom fotboll och hockey. Man kan fan inte gå på en enda match utan att det blir slagsmål. Jag har själv blivit påhoppad och knuffad för att ha gått runt med ett litet djurgårdsmärke på jackan. Det är så sjukt att man ska bli nerslagen för att man håller på ett annat lag.
 
Det är ändå så fint att se att så många bryr sig. Och att det även finns några goda människor kvar här i världen. Jag blir tårögd när jag ser dessa bilder. 1000 kilo kärlek till de som bryr sig om denna händelse och speciellt till er från andra lag som kom till platsen och visade ert stöd. 
 
#1 - - Remmie:

Usch fy fan vad hemskt. Jag förstår inte hur folk kan göra sådant där.

#2 - - Fy fan..:

Nej men fan vad j*vla hemskt! får en klump i magen när jag tänker på hans familj och vad man ska säga till barnen...

#3 - - RMCK - en skönhetsblogg:

Fyfaan, vad hemskt! Hoppas att mördaren tänker på vad han eller hon gjort hela livet, och mår dåligt pga det varje dag. Fint dock att personer från andra lag varit där för att ge support. <3

#4 - - Nanna:

hörde det av morsan idag och jag kunde inte tro min öron ;_;

#5 - - Klara :D:

Jag hat hört om det men inte på djupet. Helt sjukt att man kan dö för att man håller på ett slags lag. Det är en av det kneppaste jag har hört! Blir så jäkla irriterad på vissa personer.

#6 - - Exenzia:

Fyfan så jävla hemskt, ibland förstår jag mig verkligen inte på människor. Det är patetiskt att starta bråk bara för att man håller på olika lag, usch och fy! Vila i frid. ♥

#7 - - Sofie:

Alltså usch! Bara jag tänker på det blir jag tårögd! Bra sagt håller helt med😘❤️😍💕

#8 - - Natta:

Men gud vad hemskt! Jag fattar verkligen inte heller hur man kan ta till med våld, i någon sådan situation, om inte självförsvar då. Men att hålla på olika lag ska fan inte vara så här allvarligt att någon ska behöva bli skadad eller behöva dö för det! Det är ju helt förfärligt och jag förstår inte hur en människa kan göra så här mot en annan! Idiotiskt är bara förnamnet!

Men som du säger, det är bra att folk bryr sig, det visar att det finns hopp mitt i allt elände!

#9 - - Evelina:

Fyfan va arg och less man blir. Riktigt hemskt att någon idiot kan gå så långt. I slutändan är det ju för fan bara fotboll! Riktigt illa.

Tur att det finns några vettiga människor kvar här i världen, i alla fall.

#10 - - Alva:

läste om detta idag, började nästan gråta :( "en vanlig farsa som gillade fotboll" :(

#11 - - Tsimtsim ☆ Alternative & Geek blog.:

Det är helt sjukt att man ska bli misshandlad till döds bara för man håller på "fel" lag. Ibland tappar man hoppet för männskliheten, dock som du skrev det är folk som visar att de bryr sig och då finns det lite hopp. Vila i frid ♥

#12 - - Carolina Eskonniemi:

Usch! Det finns inte mycket att säga.. Att en människa kan låta sig dras in så djupt i sin "tro" på sitt egna lag, att man måste slå ner varenda medmänniska som inte råkar heja på samma lag är så sjukt!

R.I.P älskade djurgårdare! <3

#13 - - Sibba - 17årig mamma med en alternativ stil:

Detta är verkligen hemskt, det är så otroligt mycket våld runt idrott nu för tiden, fattar inte hur ingen har gjort något åt det?
Vila i frid <3

#14 - - Tua:

Så j***a typiskt asså! Man ska bli nerslagen för att man är homo-, bi- eller transsexuel. För att man har en viss religion och nu blir någon dödad för att den håller på Djurgården! Jag blir så sur! Tänk om alla skulle tänka jag vill slå alla som inte är som mig! Då skulle alla blivit slagna och människan skulle döut!

PS. Jag är tolv år och vissa tycker jag är överdrivet insatt i vissa frågor! Till ex. Detta men sexuelläggning!

PPS. Älskar din blogg Moa!

#15 - - Anna ⚡:

Människor är så jävla patetiska. Vet inte ens vad jag ska skriva. Blir så arg när jag tänker på vad människor gör mot varandra, mot djur och mot miljön.

#16 - - matilda ♡:

Alltså usch att det finns såna människor! Jag blir så otroligt arg på dem som kan slå ner någon bara för att han/hon hejar på ett lag. Det är helt sjukt.
Men som du skriver så finns det också sjukt mycket bra människor som bryr sig.

#17 - - Thelma:

Håller helt med dig Moa! Det är ju helt idiotiskt! :( ;(

#18 - - Fell:

Fy fan vad hemskt att det finns sånna stora idioter! Jag förstår inte meningen med att plåga någon till döds bara pågrund av att man hejar på "fel lag". Den personen har inte gjort något fel! Fy fan alltså!

#19 - - lovisa:

Det är galet vad vissa människor gör! Helt sjukt! Fattar inte hur dem ens kan få den tanken! ♥ kram!
Blogg: lousi.blogg.se

#20 - - Twiggy Lundberg:

Läste om det nyss - fyfan..

#21 - - Sofia:

Håller med Anna, människor är så jävla elaka

#22 - - Anonym:

Började gråta när jag såg att han var död. Kände honom personligt. Vila i frid och tankarna går till dina nära och kära

#23 - - Annster:

Vilka idioter det finns.
Slutar aldrig att förvånas >.<

#24 - - Thelma:

Helt rätt<3 Det är förfärligt hur folk beter sig mot andra på det där sättet det är förfärligt.

#25 - - Neta:

Situationen är väldigt tragisk. Dock gillar jag inte att du formulerar det som att det är bråk varje match, för det är inte sant. Jag har gått på nästan varje match i fotboll som Djurgården har spelat sedan 06. Det året var det rätt mycket, nu blir det allt bättre och bättre (fram tills igår då, sorgens dag). När det blir högriskmatcher så kan det hända och självklart är det helt fel. Våld och fotboll har inget med varandra att göra. Fotboll ska vara glädje.

#26 - - Ithrenniel:

De är så himla fruktansvärt! Jag fattar verkligen inte hur folk tänker. Antagligen så tänker de inte alls. Tacka vet jag konståkning där publiken är så stöttande som det bara är möjligt att vara! Jag vet att det inte är fotboll det är fel på, men de som förstör förstör ju även sportens rykte - tyvärr.

#27 - - Em:

Det är så jävla hemskt. :( Bor i Helsingborg själv och gick förbi platsen där det hände, för folk hade tänt ljus och lagt ut djurgården-halsdukar överallt där också.. Mina tankar går till hans familj <3 :c

#28 - - Wilma:

Nej men usch så hemskt! Finns lixom inga ord...

#29 - - Emma:

Så hemskt //en äkta djurgårdare❤️

#30 - - Maggi:

Usch! nej man vet inte va man ska säga... man bli ba sjukt irriterad, förbannad, arg ! ja allt man kan bli! mot personer som gör så här! de e helt galet! hur kan man ens göra nå sånt här! nej usch! man får inte fram ord på hur hemskt de här är!!
är själv fotbollsspelare o man vill nästan inte själv gå på några fler matcher för man vet inte vad som kan hända när man är där... riktigt riktigt tråkigt, tråkigt? nej de e förjävligt... huvva... :/

#31 - - Mathilda :

Han blev inte ihjäl slagen, utan han fick en smäll mot hakan som gjorde att han trillade bakåt och slog i huvudet i trappan, Så han blev inte mördad!

Svar: Hur kan du säga något sånt?? Har du inte läst tidningarna eller? Det står överallt att han blev misshandlad till döds. En avlägsen vän till mig känner familjen och enligt dom blev han också misshandlad och dog.
MOA MURDERESS

#32 - - Angiee:

Jag kände han o hans familj jätte bra!:/
Har känt dom sen jag va 3 år kanske!
Och när jag fick veta om dedär asså!!!
Ahhhh:'(

#33 - - Peach:

Asså jag läste detta på rubrikerna i tidningarna å tycker det e så sjukt jäkla hemskt att detta ens händer! Vas fan får man inte tycka som man vill längre eller va e felet?? jag blir så sjukt jävla arg när sånt här händer. Därför läser jag oftast inte om onda grejer.

R.I.P 4 barns pappan! ♡

Kramz ♡ /Peach

#34 - - ge er.:

alltså mannen blev inte ner slagen för att 'han höll på fel lag'. det där är bara bull. visst det är jävligt svinigt utav personen som blev vållande till hans död och det här är inget man ska glorify. tro inte på allt media skriver. mannen själv var del utav bråket och var jäkligt full, slogs han också. det var knappast så att han bara gick och blev nedslagen helt random.

yes, det är helt jävla idiotiskt att ens våld ska uppstå och att någon ska behöva dö på kuppen. men det är bull att folk sitter och tror att mannen var oskyldig.

Till top