Munkelimunk

Random bild. Men munken var god, haha!
 
Japp! Idag är det då valborg. Jag antar att många av er äldre läsare kommer kalasa hela dagen idag? Haha kalasa, bästa ordet! Självklart ska jag det också! Vi kommer börja hemma hos Julia runt 3-4 tiden och senare mot kvällen bär det av mot hemmafest! Och sedan får jag se om jag hänger med till Uppsala eller inte. Jag är faktiskt inte speciellt taggad på det. Jag vill som sagt sova hemma i min egen säng inatt, haha. Och så är jag jävligt trött på att åka runt överallt. Ska jag vara ärlig så är jag inte alls speciellt sugen på att hänga med idag. Vi får helt enkelt se hur det blir senare!
 
Vad ska ni hitta på för skojj idag och ikväll?

The Sims 4: Dags att jobba - Familjen Scott DEL 1

Sorry för det otroligt dåliga ljudet! Denna mic kommer jag inte använda igen! Och sorry att videokvalitén inte blev den bästa heller. Jag måste helt enkelt se till att ändra några inställningar så att det passar den nya skärmen. Men annars så hoppas jag att ni gillade den här videon! <33
 
 
 

Info om Fanträff & Guldtuben!!

 
Nu äntligen har vi fått information om fanträffen den 2 Maj innan Guldtuben! Det är jag och några andra av Splays största YouTubers som kommer ha fanträff den dagen! Mig kommer ni kunna träffa i Tält 2 (bredvid stora scenen) kl 11.00-11.45. Jag kommer ha min träff tillsammans med Anty och Sascha Richardson! Så om ni vill träffa oss, KOM!! :D

Alla YouTubers kommer att vara uppdelade i 3 olika skift och varje skift är uppdelade i två tält. Så jag tror tyvärr det blir så att man måste välja vilket tält med YouTubers som man vill träffa. Jag har tyvärr ingen aning om man hinner med båda tälten. Splay kommer att lägga upp hela listan med tider och YouTubers. Men jag, Anty och Sascha skulle bli supermega glada om ni vill komma och kramas med oss i vårat tält! 

Sammanfattning:
Var: 2 Maj, Gröna Lund (Lördag)
När: Kl 11.00, Tält 2 bredvid stora scenen.Och här kommer lite info om själva Guldtuben och galan. Det blir röda mattan som vanligt och ni som inte har biljetter till galan får supergärna stå utanför och kolla & hejja när alla YouTubers går in! Galan kommer att hållas på China Teatern här i Stockholm. Insläppet börjar 17.30 men alla YouTubers är indelade i olika grupper för att komma in (så att det inte blir kaos). Jag är i grupp 7 och kommer gå på mattan kl 18.30!
 
Sammanfattning:
Var: 2 Maj, China Teatern (Berzelii Park 9, Stockholm)
När: 17.30, men jag kommer gå in kl 18.30.
 
Så! Nu har ni fått all info! Jag hoppas att ni kan komma :D 
Till top