Jobba som polis - TS4 Dags Att Jobba

Igår satt jag och spelade Sims i flera timmar! Jag har äntligen lyckats fått texten att komma fram. Det var verkligen hur kul som helst! Det är så roligt att man kan hänga med till jobbet och få göra saker där. Det gör hela spelupplevelsen ännu bättre! 
 
Andra dagen på jobbet vad Hulken Poo redo! Han hade fått ett eget fall att lösa. Han började dagen med att sätta upp bevis på anslagstavlan för att försöka koppla ihop händelserna. Än så länge hade han inte samlat på sig tillräckligt med bevis så det var han tvungen att göra.
 
 
Han åkte till brottsplatsen och samlade in sina bevis. Han fotograferade konstiga målningar på marken, tog prover på dem och samlade in fingeravtryck från olika ställen i huset. Det är viktigt att samla mycket bevis för att kunna hitta något! Sedan var det även dags att förhöra vittnen från brottsplatsen. När han var klar åkte han tillbaka till polisstationen. 
 
 
Tillbaka på stationen var det dags att analysera alla de bevis han hade samlat på sig på brottsplatsen. Det är viktigt att så många bevis som möjligt analyseras för att kunna hitta den skyldige. Kolla fingeravtryck, kolla foton och testa proverna från platsen. Den här gången hade han tur och lyckades samla på sig ännu mer ledtrådar att sätta upp på anslagstavlan.
 
 
Men det är inte klart där! Man måste även gå igenom vittnesrapporterna och kolla så att de stämmer och för att se om man kan hitta några kopplingar! 1 timme framför datorn gjorde susen!
 
 
Tillslut hade Hulken samlat på sig tillräckligt mycket bevis så att han kunde gå ut med en efterlysning. En arg person iklädd jeans och utan hår på huvudet var den misstänkte. Så Hulken gav sig ut på gatorna för att leta efter en person som stämde in på ledtrådarna!
 
 
Och vilken tur han hade! Med hjälp av att förhöra befolkningen i området så fick han tillslut fast tjuven! Då var det bara att åka tillbaka till polisstationen för att ta fingertryck, bild och visitera förövaren. Under visitationen hittade han bland annat en rosa liten prinsessdocka i tjuvens fickor. Undra vad han skulle ha den till...
 
 
Vilken lyckad arbetsdag! Hulken var så stolt över att han hade fångat sin allra första tjuv! Han gjorde så bra ifrån sig på jobbet att han blev befodrad till polisinspektör och tjänar nu 10 simdaler extra i timmen! Det firade han med ett ordentligt träningspass på polisstationens gym!
 
Och ja, det är lite så polisyrket fungerar. Det är verkligen hur kul som helst tycker jag! Nu när Hulken blev befodrad så hoppas jag att han får lite andra arbetsuppgifter också. Jag vet inte hur det är, jag har som sagt inte hunnit spela så jättemycket ännu, men jag tror att man får lite andra arbetsuppgifter ju längre upp i karriären man klättrar. Annars kan jag tänka mig att det blir lite uttjatat att göra samma saker hela tiden. Hur som helst så älskar jag detta expansionspaket. En ny simsvideo kommer upp senare idag där jag visar er hur man öppnar en butik! ♥
The Sims - dags att jobba - gameplay - get to work - hulken - min historia - the sims 4
9
Sannie

jag kan inte spela the sims längre .. :( min skärm har gått sönder så en del på vänstra sidan av skärmen har en massa ränder.. haha :(

MissMistiry

Håller med det är så kul! Hoppas de lägger till fler yrken så man kan följa med fler! Har du testat doktor än?

Linda

Väntar spänt med posten, där jag har beställt hem TS4 dags att jobba! :D

Skogsraah ☾

Alltså JA, dags att jobba är så kul!! Helt hooked :) Simsnörd in i benmärgen.

FrökenTV, bloggen om tv och film

Men åh!!! Vill också

Twiggy Lundberg

Så sjukt coolt! Måste köpa expansionen när jag kommit hem igen efter min semester :D

Anonym

Hur fick du "tillbaka" texten? Det finns ingen text för mig heller. Det är jättejobbigt när jag inte vet vad jag ska göra:/ Jätte tacksam för svar. :)

Anonym

Hur fick du "tillbaka" texten? Det finns ingen text för mig heller. Det är jättejobbigt när jag inte vet vad jag ska göra:/ Jätte tacksam för svar. :)

Anonym

Hur fick du "tillbaka" texten? Det finns ingen text för mig heller. Det är jättejobbigt när jag inte vet vad jag ska göra:/ Jätte tacksam för svar. :)

Svar: jag var tvungen att radera en mapp i sims foldern och sedan avinstallera spelet :/ jättekrånligt!
MOA MURDERESS

Annonsera här »