Food!

 
Nu har jag precis kommit hem efter att va vart och handlat lite! Några av sakerna på bilderna är till middagen ikväll! Jag hittade kryddade sojastrimlor som verkar kul att testa. Har aldrig smakat på dessa förut men dom ser goda ut! Jag har dock aldrig direkt vart så förtjust i soja produkter. Jag gillar quorn bättre. Men jag hoppas att denna är god för jag är verkligen superhungrig!
 

Mello-kväll

Idag är jag bjuden hem till min kompis Wictor på mello-kväll. Det blir lite party och en god bufféliknande middag! Jag har dock inte sett något avsnitt av melodifestivalen ännu. Jag är inte så förtjust i programmet. Jag brukar bara kolla den svenska finalen och den stora finalen där alla andra länder är med. Det räcker för mig!
 
Kollar ni på melodifestivalen?
 
 

Behind The Scenes 27/2-15

Alltså hur vacker är jag inte på dessa bilder? HAHA! Jag filmade som sagt en "frågor & challenge" video på engelska idag. Och som ni kan se på mitt ansikte så har jag vart tvungen att utföra några konstiga challenges, hahah! Gud vad jag älskar att bjuda på mig själv! Det är så jävla skönt att inte bry sig om vad folk tycker om en. Så länge jag gör andra glada så är jag nöjd och lycklig!
 
 
Till top