Dressed To Kill

 
Nu har några saker kommit tillbaka in på lagret igen! Jag tror nog att det här är sista gången jag fyller på lagret. Jag väntar dock fortfarande på att många andra plagg ska komma men sedan när allt har sålt slut så tror jag inte att jag kommer köpa in mer. Utan jag kommer försöka sälja slut på allt så att jag kan lägga webshopen på paus. Jag känner inte att det här är något jag vill göra längre. Det tar upp alldeles för mycket tid och arbete som jag hellre skulle vilja lägga på YouTube och Bloggen.
 
Men jag har även några nya saker som ska in på webshopen som jag köpte in för över flera månader sedan. Men som jag aldrig direkt har haft tid till att fota ännu. Så det är nog det enda nya som kommer komma in i framtiden. 
 
#1 - - MissMistiry :

Tråkigt att du känner så. Kommer ihåg hur du kämpade med att starta dressed to kill

#2 - - IdaEvelineKateSuadSofiyo:

Hej Moa! Vi är fem stycken tjejer som går i 7:an på Önstaskolan i Västerås.Vi har fått en svenska uppgift om att intervjua någon som vi tycker om. Så om du har tid och lust så skulle vi väldigt gärna vilja intervjua dig. Antingen på skype, e-mail eller om det finns någon chans så skulle vi väldigt gärna vilja träffa dig och prata med dig personligen. Snälla hör av dig så fort som möjligt. STORA kramar från dina STÖRSTA fans!// Evelina, Ida, Kate, Sucad och Safiyo.

kontakta oss på:
kik: Smulan1080
skype: idahoo15
E-mail: Ida.Ling@Live.se

Svar: Vad kul! Tyvärr har jag inte tid till att ställa upp på intervjuer längre. Hoppas ni kan hitta någon annan! <3
MOA MURDERESS

#3 - - KajsaxD:

Heej Moa. Det är synd att du tycker det. Jag gillar det du har lagt upp på Webshopen. Du jobbar väldigt hårt så du förtjänar en paus. Enligt mig. Men jag hoppas också att du kommer att fortsätta med Webshopen.
Hoppas att du mår bra :)

Svar: Tack så mycket! :) <33
MOA MURDERESS

#4 - - Ida Jonsson <3 :

Hej Moa !

Finns det ingen du kan dela
dressed to kill med?

iaf någon som kan hjälpa dej ? :)

#5 - - Tsimtsim ☆ Alternative & Geek blog.:

Tråkigt att du känner så. Men om det inte är något du vill hålla på med så ska du definitivt inte fortsätta med det. Lägg den tid på saker och ting du vill göra istället!

#6 - - marina:

Tycker det är bra att du vill ta paus med hemsidan om det är så du känner, man får en helt annan syn på det om man inte är mitt i det hela tiden. Kanske lägger du ner det helt, eller så vill du ta upp det igen senare efter lite funderingar.

#7 - - Julia ;DD:

Tråkigt att du känner så, men de är klart de är ju ditt val.:]

#8 - - vidden:

Så jävla fina kläder du har hela tiden önska jag var du .

#9 - - Anonym:

Hej Moa! Jag tycker att din webb shop är superbra. Dina youtube kanaler är också superbra. Du pratar så himla fint på engelska!💎

#10 - - Monster Girl:

Det kanske är dags att anställa någon?

#11 - - Rebecka:

hej moa<3
jag är en tjej som älskar dig och jag undrar om varför du inte vill svara på frågor som vi skriver till dig? skriv gärna till baka .
kram från Rebecka 16 år i Varberg

#12 - - Till moa:

Du är grymt COOL!!

#13 - - Tamlina:

Är webbshoppen nerlagd nu? Kommer inte in dit..

#14 - - Emelie:

Du är best på det du gör på yutube och din vebbskopp.

#15 - - Anonym:

Hej Moa!💜

Till top