LOST

VARNING! Det här inlägget kommer innehålla spoilers från Lost. Har du inte sett klart alla säsonger eller planerar att se serien så fortsätt INTE läsa detta inlägg eller kommentarerna. Nu har ni blivit varnade :)


 
Jag har nu äntligen kollat klart på alla säsonger av Lost! Ska jag vara ärlig så tycker jag att serien var jättebra! Det är dock en sak jag skulle vilja diskutera med er som har sett alla säsonger. Och det är nämligen slutet. Jag tror inte riktigt att jag förstod det. Är det någon av er som fattade? Jag tog det som att alla egentligen dog när de kraschade med flygplanet och hamnade på ön. Att dom liksom hamnade i en ny värld där alla döda människor levde vidare. Men då fattar jag inte heller varför människor kunde dö om de redan var döda?
 
Gaah jag fattade verkligen ingenting av slutet, haha! Och det gör mig frustrerad! Ni som har sett serien får gärna komma med vad ni tror att slutet handlade om. För jag har ingen aning. 
 

Jobbig dröm!

Åååh! Jag hade världens jobbigaste dröm inatt! Jag drömde om att jag bodde på en bondgård med alla mina djur. Jag hade typ 10 katter varav en av dem var Gustav, 20 grisar, 5 hundar och Nemo (min ödla). Sen helt från ingenstans kommer det två killar i min ålder, väldtränade och allt och börjar slå och sparka på mina djur. Tog strypgrepp på dom och kastade iväg dom överallt :(( Resten av drömmen bestod utav att jag försökte döda dom här killarna. Jag dödade dom, men så kom dom tillbaka ändå. Vad jag än gjorde så kom dom tillbaka! Usch så jobbigt! Inte vill jag ha fler sånna drömmar!
 
 

Tjejmiddag!

 
Mornin'! Idag har jag inte så mycket planerat. Jag ska ta en sväng förbi systemet och köpa jordgubbsvin till ikväll (den är hur god som helst) för ikväll ska jag på tjejmiddag hemma hos min kompis Amanda! Det ska bli jättemysigt! Sedan ska jag jobba på en ny design till bloggen. Ska jag vara helt ärlig så är jag nästan klar. Det är bara några få koder som jag verkligen inte får till hur mycket jag än försöker. Får se om jag lyckas lösa det! 
 
Till top