Jobbig dröm!

Åååh! Jag hade världens jobbigaste dröm inatt! Jag drömde om att jag bodde på en bondgård med alla mina djur. Jag hade typ 10 katter varav en av dem var Gustav, 20 grisar, 5 hundar och Nemo (min ödla). Sen helt från ingenstans kommer det två killar i min ålder, väldtränade och allt och börjar slå och sparka på mina djur. Tog strypgrepp på dom och kastade iväg dom överallt :(( Resten av drömmen bestod utav att jag försökte döda dom här killarna. Jag dödade dom, men så kom dom tillbaka ändå. Vad jag än gjorde så kom dom tillbaka! Usch så jobbigt! Inte vill jag ha fler sånna drömmar!
 
 
#1 - - Ithrenniel:

Usch, jag hatar att vakna ur jobbiga drömmar... Det kan typ förstöra en hel dag för mig. Känslan sitter liksom kvar i kroppen. :/

#2 - - Emelie:

Fy, vilken jobbig dröm!

#3 - - Julia ;DD:

Nej va jobbig dröm:[

#4 - - MissMistiry :

Usch vilken hemsk dröm

#5 - - helin:

fy vilken jobbigt dröm du har haft

#6 - - jessica:

fy vilken dröm "/

#7 - - "Hedan":

Tro det eller ej, det kan vara goda nyheter! När man stressar av kan man få jobbiga drömmar, bli förkyld etc. Så du kanske håller på att bli bättre!! Yay!

Svar: Hoppas det! Blir alltid sjuk när jag försöker stressa av och ta det lugnt, haha!
MOA MURDERESS

#8 - - Jeanette - Livet i London:

Usch, vilken hemsk dröm. :(

#9 - - Bella:

HAHAHHA asså <3 Brukar vara så för mig med, brukar döda folk, hacka isär dom i bitar men dom lever alltid och kommer tillbaka??

#10 - - Momlin:

Men shit, skum dröm D:

#11 - - Matilda:

Usch vilken hemsk dröm!

#12 - - Tsimtsim ☆ Alternative & Geek blog.:

Vilken hemsk dröm :(

#13 - - 💗AgneS💗:

Stackare har haft en liknande dröm

#14 - - Moa:

Usch brukar också ha jobbiga och hemska drömmar då jag vaknar och storgrinar.

kolla gärna in min blogg. Är 17 år och skriver om hur det är att gå igenom en depression och jag hoppas på att mina erfarenheter kan hjälpa andra.
www.moajuhh.blogg.se

#15 - - FrökenTV, bloggen om tv och film:

Men fyyyy :(

#16 - - Saga L:

usch vilken hemsk dröm! :(

#17 - - Selena :

Men ush vilken hemsk dröm :( hatar verkligen när man får såna drömmar ush :( hoppas att du drömmer något trevligt inatt ❤ ❤ // theselenagomez.blogg.se ❤

Svar: ja verkligen! :(( <3
MOA MURDERESS

#18 - - Liv.Kuurne123:

Hej Moa! idag tittade jag på dina videos och dom är as gryma! jag älskar verkligen dig! och jag älskar också ditt blåa hår! det är så fint. jag önskar att jag har blått hår men jag har brun. och väldigt kort. och jag förstår att du hatar att folk busringer dig, men jag ska aldrig göra nåt sånt eller kommer aldrig göra det!
Kram L

Svar: tack, vad söt du är! :D <3
MOA MURDERESS

#19 - - Wayne:

Hej,Moa! Hoppas du mår bra! :) Detta handlar inte om din "BLOGG" xD
Men Iallafall... Själv kan jag förstå att du jobbar ganska hårt med "YouTube" =D Jag brukar kolla på dina vieor med sånna här "äkta vänner" D: Det hjälpte mig väldigt mycket..Jag har två bästisar som jag inte är så nöjd med att vara med..</3 Då började jag verkligen inte veta vad en ÄKTA vän är. Men det du så med om nån bryr sig om ditt utseende och slutar bli din vän P.G.A det så är det EJ en äkta vän..Tack vore din video så hjälpte det mig väldigt mycket! :) Tack så hemskt mycket! <33 Hoppas du får en bra dag! :)

Svar: vad kul att höra! :) kram <3
MOA MURDERESS

#20 - - anjahelmersson.blogg.se:

Nej va jobbig dröm! Du är inte den enda som hade en jobbig dröm inatt.. Både jag och två andra har haft jätte konstiga drömmar inatt. Hel knäppt ju.

Svar: ja verkligen :O
MOA MURDERESS

#21 - - Emilia💕💕:

Usch vad det låter hemskt! PS: jätte bra videos och blogg! Prenerumerar på båda dina kanaler och din Engelska har hjälpt mig att förstå mer engelska! Så bra förebild! #MurdressArmy

#22 - - Emmi:

Vilken jobbig dröm :c

Btw, vart har du köpt tröjan du har på dig?^^

#23 - - Anonym:

ÅHH stackare❤️👎 men Moa! Vart köpte du tröjan?😊

#24 - - Tuva:

Vart köpte du tröjan❤️❤️

#25 - - Nejja:

amen fyyyfaan. ända sedan jag förlorade min hund av cancer för några år sedan (har en ny nu, så har jag återkommande drömmar om att han dör igen, och att jag måste se allt hända om och om igen. så hemskt

#26 - - hxihihc:

Inatt drömde jag att min mamma försökte äta upp mig :(

Till top