Event med BlogFame & By Terry

 
Här kommer en del bilder från gårdagens event! Två tjejer som jobbar med sminkmärket By Terry kom över till BlogFame's kontor och höll en liten tutorial på hur man sminkar contouring. Vi blev bjudna på bubbel, ramlösa, godis och frukt vilket jag tycker är ett perfekt tilltugg! Vi fick kolla lite på By Terry's produkter och jag kan säga er att jag blev kär i pudret! Det var helt magiskt. Perfekt färg och dessutom blev huden len som en babyrumpa. Jag har för mig att produkterna från märket bara innehåller naturliga ämnen som ska hjälpa till att återfukta och skydda huden. Sjukt bra att använda smink som faktiskt är bra för huden! Och det bästa av allt är såklart att produkterna inte är testade på djur.
 
Eventet var riktigt roligt och jag hoppas att jag kan fixa min contour nu. Haha jag vet inte hur många YouTube videos jag har kollat på men ändå när jag försöker göra det på mig själv så blir det inte bra. Vi fick dessutom med oss en goodiebag hem som innehöll deras Tea to Tan Summer Bronze. Den kan man använda till contouring och dessutom som "brun utan sol". Jag kommer göra ett annat inlägg och berätta mer om produkten.
 
 
#1 - - Emma:

Såg trevligt ut :) fina bilder!

#2 - - Dixi Wonderland:

Det tog tid för mig också innan jag lärde mig contouring. Ett tips till dig som är så ljus i hyn är att hitta en skugga som är väldigt kall. Sen kan du också göra så att du lägger foundation, contour (skuggorna), puder och sen highlighter. Skulle de bli för skarpa linjer så hjälper pudret att dölja de :)

#3 - - Musiclover:

Hej! i den senaste videon du la upp (Q&A) så undrar jag vilket inlägg du hämtade frågorna ifrån? för jag minns inte du la ut ett inlägg att du skulle göra en Q&A, skulle du kunna länka det i sånafall? :) älskar din blogg och dina videos, jag blir så glad varje gång du lägger upp videos. <3

#4 - - R U Z A N N A ♥:

Ser ju hur trevligt ut som helst! :) KOLLA in min blogg: ♥ www.ruzannas.se ♥

#5 - - Happy little pig:

OMG!!! I realy love your eyeshadow in your last vidio!!!!!! ^ ^

Svar: thank you :D
MOA MURDERESS

#6 - - Julia Müller-Sandvik:

Gud så kul, heja dig söta!

#7 - - Daniella:

Åh vad roligt :D

#8 - - Fli:

Hej lägg upp några videos på din svenska kannal

Svar: Nej
MOA MURDERESS

#9 - - Fil :

Hej Moa ja älskar dina svenska videos

#10 - - Anonym:

Hur fixar du dina ögonbryn? Skit snygga !

#11 - - MissMistiry :

Countering är en kall skugga. Bronzer är varm viktigt att veta skillnaden så man inte går runt och ser smutsig ut ^^

Svar: Den färgen är jättefin och passar perfekt till contour :)
MOA MURDERESS

#12 - - Natalie Madness:

Åh vad mysigt! Skulle också vilja gå på sådant :D

#13 - - Hanna:

Okej men hallå, har försökt fråga det här många gånger förut men aldrig fått nåt svar från dig. Du säger att du älskar djur, du skulle gärna jobba med djur, djur är underbara och blablabla.. dessutom är du vegetarian och blir så glad över att det där företaget inte testar på djur. men hallå!? Sånt hyckleri, när du har samarbetat med inte bara ett brutalt företag, utan TVÅ som testar en jävla massa på djur? (L'oréal och Revlon). Sen har jag ju märkt att i princip alla din egna sminkprodukter är djurtestade oxå. XD det finns jättemånga företag som INTE testar sönder djur och tvångsmatar råttor med läppstift, häller schampo i kaniners ögon etc. Hur tänkte du nu? Tänker att nån gång kanske du kan stå för vad du håller på med och svara på min kommentar åtminstone?

Svar: Jag kan säga dig att jag äger JÄTTEMÅNGA produkter som INTE är testade på djur. Samarbetsvideon jag gjorde med Loréal var innan jag ens visste att dom testade på djur. Jag gjorde en uppsats om företaget för många många år sedan i skolan och vid den tiden testade dom inte på djur. Jag trodde helt ärligt att det var likadant nu. Men du vet, man lär sig något nytt varje dag. Det flesta av de sminkprodukter jag har just nu har jag INTE köpt själv. Dessa har jag fått i goodiebags från olika event. Jag tänker inte slänga helt oanvända produkter. Jag gör mitt fucking bästa till att vara så djurvänlig som möjligt. Jag tar små steg i taget och LÅT MIG. Det är helt jävla omöjligt att bara byta produkter, företag och mat allt på en och samma gång. Jag har fortfarande kvar produkter från flera år tillbaka som jag tänker använda klart innan jag slutar använda märket. Ta det lugnt. Istället för att kalla mig för dum i huvudet och hycklare så kan du istället INFORMERA om att dessa märken testar på djur. När du skriver kommentarer som denna får jag nästan istället lust att börja käka kött och inte bry mig ett skit vad jag använder för produkter. INFORMERA inte klaga. Det är det som många av er gör fel. Det hjälper inte ett skit att ni klagar på människor, det kommer aldrig någonsin att hjälpa. Informera istället. Det finns fortfarande jättemånga märken som jag inte har någon aning om de testar på djur eller inte. Jag lär mig och det tar TID.
MOA MURDERESS

#14 - - Alva👯:

snälla lägg upp några svenska videos ja älskar verkligen dina videos

Svar: nej
MOA MURDERESS

#15 - - kalven:

Ramlösa är bäst :D

Till top