Marilyn Manson - Gröna Lund 10/6-2015

 
Ååh gårdagen var jättekul! Det var roligt att äntligen få se Marilyn Manson live. Jag tycker faktiskt att han var grym! Dock har jag nu insett att konserter verkligen inte är något för mig. Vi stod väldigt långt bak då vi inte orkade trängas och knuffas med människor. Dessutom tycker jag att det är väldigt jobbigt när det är mycket folk. Som vanligt så såg jag ingenting. Jag har nog aldrig vart på en enda konsert och faktiskt kunnat se vad som händer på scenen. Den enda gången jag kunde se något var om jag sträckte upp kameran och kollade genom den, haha. Det enda jag stirrade på under konserten var två gamlingars huvuden som var på väg att bli skalliga... Inte så trevlig utsikt direkt haha.

Och en annan sak har jag nu insett. Jag kommer aldrig någonsin igen skriva ut på bloggen eller instagram om jag ska till Grönan. Det var helt sjukt hur många följare jag träffade igår! Det är såklart superkul att få träffa er, men jag var verkligen inte beredd på att det skulle vara så många. Jag kunde inte ta mig runt på grönan över huvud taget, jag blev stoppad hela tiden. Lite jobbigt var det med tanke på att jag mådde rätt dåligt över att det redan var så mycket folk. Sen så var jag ju med kompisar och dom tyckte det var jobbigt att vi aldrig kom någonstans för att jag blev stoppad hela tiden. Jag blev rätt stressad av det. Kunde liksom inte ha kul och umgås med mina kompisar. Jag säger inte att det är erat fel, ni får aboslut komma fram när ni ser mig, det tycker jag bara är kul! Men jag var inte alls förberedd på att det skulle bli så här mycket. Hade jag vetat om det hade jag kunna förbereda mig innnan och då hade det blivit mycket lättare. Men nu vet jag det till nästa gång i alla fall. Och tack till alla fina bilder ni tog med mig 
 
 
 
#1 - - Dixi Wonderland:

Om det inte är fan träff där du har vakter och allt är uppstyrt så är de nog bäst att alltid skriva i efterhand. Efter att jag fått kommentarer från mina läsare att dom sett mig så skriver jag aldrig ut vart jag ska för man känner sig iakttagen varje gång och det är så obehagligt :/

#2 - - Sannie:

fett coolt :D

#3 - - Marie:

Förstod att det skulle vara folk som åkte dit när du skrev att du skulle på Grönan. :/ Och även om dina fans såklart är ofarliga och trevliga så vet man ju aldrig vilket creep som kan bestämma sig för att försöka träffa dig. Därför borde du vara försiktigare. :)

#4 - - MissMistiry :

Tycker också konserter inte är något speciellt. Ångest över hur mycket folk det finns är riktigt jobbig!

#5 - - milina.blogg.se:

Kan förstå att det måste vara jobbigt ibland, att inte kunna ha ett "normalt" vardagsliv, utan nästan alltid bli igenkänd. Fast samtidigt måste det vara väldigt kul också! Men det är väl på gott och ont kan jag tänka mig :)

#6 - - Annie.H:

Jag tänkte åka dit men orkade inte, ångrar lite smått men men :)

#7 - - Twiggy Lundberg:

Han har ju verkligen tagit ett kliv framåt igen och blivit lik den Manson jag älskar (från hans tidigare år) både scenmässigt och övrigt. Trist att du knappt såg nåt och inte mådde bra dock :(.. Och synd att du inte kan skriva att du ska på Grönan.. Liksom, det är ju en sak om man träffar dig sådär helt spontant men att söka upp dig känns ju inte sådär jätte, nice eller vad man ska säga :/
Nu kanske jag inte ska säga nåt, då jag skickat vänförfrågan åt dig på FB haha, men det känns lite mindre harmlöst iaf än att i princip stalka dig ^^

#8 - - Nicole:

Min syster såg dig när hon var där, sååå himla orättvist :´( Senast jag såg dig irl var för nästan 2-3 år sedan....

#9 - - RMCK - en skönhetsblogg:

Åh, jag var också där! Jag stod allra längst fram och det var såå bra. Fick ögonkontakt med honom flera gånger, gjorde en high five och fångade Pauls plektrum. Så mäktig upplevelse som lätt var värd elva timmars väntande!

#10 - - Miss Naily A Fucking Rockstar:

Förstår att det var mer än 1 människa på Grönan igår, ha, ha. Håller med dig, tycker oxå att det är skitläskigt med för mycket folk på ett ställe. Vi hade en jäkla tur på när vi var på Gröna Lund i helgen för det var lagom med folk det enda stället jag fick panik på var inne i Lustiga Huset där små barnen inte kunde uppföra sig och det blev långa köer samt att det var svinvarmt där inne. Slutade med att jag tryckte ner en unge i golvet...inte med flit/våld men ändå det var rätt åt honom mohahahaha! Mig vill man inte träffa i Lustiga huset om man är 7 år.

#11 - - Rödhåriga bruden vid pizzan :

Jag visste inte ens att du skulle till grönan, men när jag fick se dig så fangirla jag så jävla mycket!
Tack så otroligt mycket för bilden på oss Moa bäst äru!!

#12 - - Melany Aurora:

Åh Manson, såg dom nångång på 90talet och var så bra! Hu vad jag gammal jag känner mig haha X'D

#13 - - Malin:

Oooh, avis! :(

#14 - - Johanna:

Jag var där. Såg dig när du kom men var inte helt säker på att det var du plus ville inte förlora min plats längst fram, haha.

Till top