Svar på Frågestund DEL 3

♥ Kommer du ha samma stil när du är 80 år?
Det är helt omöjligt att svara på men jag hoppas det! Jag har i alla fall inga planer på att byta klädstil. Det här är jag och jag trivs som bäst med att se ut som jag gör. Jag kommer försöka ha min stil så länge det går. Men är jag 80 år kanske jag inte har orken till att ha färgglatt hår eftersom det är mycket man måste göra för att sköta om det. Men som sagt, jag har inga som helst planer på att byta stil. Jag kommer köra på så länge jag orkar!

Haha dessa bilder gjorde jag i appen Oldify 2!

♥ Tycker du att det är konstigt att killar kollar på dina videos?
Det tycker jag absolut inte! Jag tycker det är jättekul att jag har några killar som följer mig och gillar det jag gör!

♥ Kommer du någonsin göra en meet up i Stockholm?
Jag har ju bara gjort meetups i Sthlm? Haha. Förutom en gång på Liseberg i Gbg!

♥ Använder du hårförlängning, isåfall vilken sort?
Yes! Jag använder clips just nu. Så jag har inte i löshåret varje dag. Bara när jag vill vara lite extra fin till videos och när jag går på events! Använder ett blont clip-on set som jag sedan färgat blått. Ni hittar det HÄR.

♥ Kan du göra en "spring outfits"?
Är så dålig på att ta outfitbilder, haha. Orkar liksom inte bråka med stativet och självutlösaren varje dag. Och det är inte ofta jag har någon som kan fota outfiten åt mig. Men nu när det är varmare ute så kommer jag försöka lägga upp lite fler outfit bilder :)

Kommer du ordna en ny fanträff om ja när ungefär?
Jag kommer göra allt jag kan för att lyckas dra ihop en till innan jag flyttar. Och det kommer bli någon gång i sommar förmodligen :)

♥ Hej! Jag har precis för ett tag sedan börjat med en stil som heter "princess lolita" jag vet inte om du vet vad det är men jag har i alla fall en fråga : när jag började med min princess lolita stil började alla på min skola "mobba" mig eller vad man kan säga, "trycka ner mig", men jag är ju bara mig själv? Hur ska jag göra för att få dem att acceptera det? Du kanske har ett bra svar efter som att du också har en speciell stil?
När jag bytte stil blev jag också retad i skolan. Barn och ungdomar kan vara så jävla elaka ibland. Ni kanske inte tror på det här men jag är en jävligt kaxig person. Om någon hoppar på mig, då hoppar jag tillbaka. Jag är aldrig någon som startar ett bråk. Men om någon bråkar med mig då bråkar jag tillbaka. Inte på internet då för det är bara fegt, men irl. Ett tag i 8:an så var det ett tjejgäng på 15-20 personer som hoppade på mig. Haha hur fegt egentligen? De skrek fula ord efter mig i korridorerna. Omringade mig och kallade mig alla möjliga saker och påpekade alltid min klädstil. I början kaxade jag alltid tillbaka. Sa dom något ful ord till mig, så sa jag ett fult ord tillbaka. Men tillslut insåg jag att det inte hjälpte. Dom slutade inte bara för att jag kaxade tillbaka. Så då gick jag istället över till att ignorera och skratta åt dem. När jag gick där i korridoren och alla ord kom flygandes mot mig så skrattade jag bara och gick vidare. Tillslut tyckte dom inte det var lika roligt längre och slutade. Så mitt tips är egentligen att ignorera dom och typ skratta om de säger något. Även om du tar illa upp och blir ledsen, visa dom inte det. Visa att du är stark och inte bryr dig om ett gäng idioter som inte har något bättre för sig att göra i sina liv. Jag har alltid vart en sån person. Låter aldrig någon trampa på mig. Jag har alltid vart stark och har vart bra på att visa det också. Så ignorera dom bara, dom kommer sluta tillslut.

Kommer du göra fler smink videos? jag älskar dom så mycket!
Vad kul att höra! Dock hatar jag att göra sminkvideos. Det är verkligen det tråkigaste som finns, haha! Men jag kommer göra fler i framtiden när jag känner för det. Men det kommer nog ta ett långt tag.

 

♥ Har det ställt till problem för dig att du har så mycket unga följare? skulle du hellre vilja nå ut med din blogg & osv till folk i din egna ålder?
Jo det skulle jag nog vilja säga. Alltså jag har ju följare i alla möjliga åldrar, vissa är 40+, vissa är 6 år och vissa är i min ålder. Men jag har som sagt flest unga följare och det har faktiskt lett till mer hat på internet. Jag får hat för att jag dricker alkohol och festar, hat för att jag svär, hat för att jag pratar om vissa saker som kanske inte barn vill höra osv. Och det ledde ju till att jag anpassade mig efter mina följare. Jag skrev och pratade aldrig om alkohol, jag fick på riktigt lära mig att sluta svära så mycket och pratade inte om vissa saker då jag har så många små följare. Men som jag tog upp efter min Londonresa. Det är inte jag som ska anpassa mig efter mina följare. Jag ska vara mig själv och prata om de saker jag vill och svära hur mycket jag vill. Gillar man det inte, då kan man ta och avfölja. Jag tycker inte att jag är en dålig förebild för att jag svär eller går ut och festar. 

Alltså jag vill nå ut till alla åldrar, det spelar ingen roll om man är 6 år eller 40+. Så länge man gillar det jag gör så tycker jag det är jättekul! Men jag tänker som sagt inte anpassa mig efter mina följare längre. Många måste inse att det är stor ålderskillnad mellan oss. Jag är liksom 10 år äldre än typ 50% av de som följer mig, folk måste ha det i åtanke :)

♥ Har du någon gång varit i Dalarna?
Jag vet faktiskt inte! Inte vad jag kommer ihåg i alla fall. Men mina föräldrar bodde i Dalarna innan jag fanns och min pappa åker ofta dit och fiskar :)

♥ Vilken är din favorit smak på glass?
Choklad!

Hej, jag undrar om du kan köra f*ck marry kill, bara ett videoförslag.
Har funderat på att göra en sån! Men tycker det känns så elak mot personen man väljer att "döda". Så jag får väl byta ut det mot något annat, haha.

Om du visste att du skulle bli känd när du var liten vad skulle du då göra annorlunda.
Hmm.. Svårt att säga. Jag tror nog faktiskt jag hade valt att inte starta min blogg över huvud taget. Missförstå mig rätt, jag älskar det jag jobbar med idag och jag är så stolt över mig själv att jag har kommit så långt. Men med allt så kommer även dåliga saker. Som det här med att aldrig få vara i fred. Jag har inget emot att stöta på er följare när jag är ute. Men när folk springer utanför mitt hem och till och med kommer och plingar på så går det för långt. Och det här med att folk alltid busringe mig och bombabde mig med sms och telefonsamtal. Nu lider jag inte av just det längre eftersom jag var tvungen att byta nummer och göra det hemligt. Men folk kommer fortfarande och plingar på nästan varje dag även fast jag har bett snällt i videor, på instagram och på bloggen att jag inte vill det. Att folk liksom inte lyssnar. Det får mig faktiskt att må så dåligt att jag gråter ibland. Jag känner mig liksom aldrig trygg.

Men som sagt, att blogga och göra videor är en av de största passionerna jag har i livet och jag älskar det. Men ibland önskar jag även att jag kunde slippa det här med att folk kommer hem till mig och smyger utanför mitt hus. För mig är det riktigt obehagligt.

Har du Några Tips när det gäller sig att lära sig själv att bygga en bloggdesign?
Oj, jag vet faktiskt inte. Jag lärde mig som sagt helt själv. Jag satt liksom i flera timmar varje dag efter skolan i flera månader och testade mig fram hur allt fungerade. Men jag skulle ge dig tips att googla :) Det finns många som ger tips på hur man ändrar olika saker i design. Jag själv har ju kategorin "designskolan". Dock är de koderna gamla och funkar inte längre till de flesta bloggdesigner. Men som sagt, googla :)

Har du varit på Öland någon gång? 
Många gånger :)

Bästa högtiden?
HALLOWEEN!!

#1 - - ▲ R O B I N N S :

Yaaaaayyy mer sådana här inlägg! xD

#2 - - ♥ Evahle.se - en blogg om psykisk hälsa ♥:

Chokladglass är det bästa. :D

#3 - - Emilia:

Intressant att läsa sånahär inlägg :D Tråkigt att det ska behöva vara så att du känner dig otrygg! :(

#4 - - Daniella 🌙:

jag brukar ha "send to amazonas djungle" istället för kill :3

#5 - - Anonym:

Det finns ju ett alternativ till "Fuck marry kill" som heter "Snog marry avoid" som du kan köra istället om du inte vill mörda någon ^^

#6 - - MissMistiry :

Halloween är bäst!

#7 - - VENICE:

Jag vet att frågestunden är slut men hur gör du för att behålla färgen i håret? Det brukar ju blekas av på bara ett par tvättar. Färgar du om det ofta eller tvättar du sällan? Berätta gärna hur du gör för det är ju typ ingen annan än du som lyckas :D

#8 - - milina.blogg.se:

Haha du kommer bli en riktigt gilf alltså ;) (ist för milf hihi)

#9 - - Wilma:

Du kan byta ut kill till kiss, så det blir F*ck Marry Kiss. :)

#10 - - Jennie:

Man kan istället bli kompis med en istället för att döda:)

#11 - - Linneaa | :D:

Du kan ju göra ''Fuck, mary, eat'' Du kan alltså äta upp dem istället för att död dem :D

#12 - - Liza:

Superbra frågestund ^^

#13 - - Josefin:

Bra inlägg!

#14 - - Julia ;DD:

Bra svar:)

#15 - - Evelina:

Istället för F*ck, Marry, kill kan man säga kiss eller unsubscribe ( om det är youtubers då), istället för kill :)
Själv föredrar f*ck, Marry kiss :)))

Svar: f*ck, marry, kiss låter mysigare :D
MOA MURDERESS

#16 - - Anonym:

Ska det komma en frågestund del 4? PS . Du hade varit en cool mormor/farmor i alla fall när du är 80!!❤️

Svar: yes :) och tack, haha! <3
MOA MURDERESS

#17 - - Kristin:

Jag är en utav dina "äldre" läsare, 21 år. Det var bland annat jag som skrev kommentaren om att du är vacker och att jag älskar ditt ansikte =)

Svar: åh vad kul att höra! :D
MOA MURDERESS

#18 - - Karin:

Vilken rolig app, hade ingen aning om att den fanns.
Vad jobbigt att du aldrig känner dig trygg, förhoppningsvis slutar personerna när de blir äldre men vägen dit kommer självklart att vara jobbig för dig.

Svar: hahah ja, den är superskojj! Jo :/ hoppas det kan bli bättre snart!
MOA MURDERESS

#19 - - Sanna!😄:

Hej kan du mixed up challenge? Det är INTE som en vanlig sminkvideo utan mycket roligare!😄

#20 - - Anonym:

Kan du göra mixed up challenge? sjukt kul Challenge!

#21 - - Anna Hansson:

Vad gulligt att vara jättegammal och ha blått hår! Jag ska ha rosa när jag blir gammal! :)

#22 - - Jennifer Larssén:

Du kan göra en "Fuck, marry, kiss" :D

#23 - - Mimmi:

Men hjälp, kommer folk på allvar hem till dig och plingar på? Fy tusan vad obehagligt, förstår om du känner dig otrygg :o

Till top