Blue & Purple Hair

 
De ljuslila/rosa slingorna i håret försvann rätt snabbt eftersom den blåa hårfärgen rann igenom håret och färgade av sig på slingorna. Jag tog den enda lila hårfärgen jag hade hemma vilket var Manic Panic Amplified Purple Haze och färgade slingorna i den färgen. Jag tycker att det blev riktigt snyggt även om jag tycker att slingorna innan var lite bättre. Men jag gillar ändå den lila färgen tillsammans med det blåa! Jag har faktiskt fått fler kommentarer för mina nya slingor än för de innan. Men jag gillar nog de ljusa slingorna bäst!
 

Annars då?

Nu när jag var ledig ett tag så hann jag göra saker som jag annars inte skulle hinna. Jag bl.a. bakade chokladbollar som katten var jätteintresserad av, haha! Och nej, han åt inget. Jag skulle aldrig någonsin ge min katt choklad. Sedan så bakade jag även vegetariska piroger som blev hur goda som helst! Gud vilken tid det tog. Men jag lyckades få till dom riktigt bra.
 
Sedan har jag även planerat klart ALLT inför flytten till London. Det enda som är kvar är att boka flygbiljetter och hostel. Det kommer jag göra efter midsommar eller något. Men annars är all planering helt klar. Detta har jag skjutit upp så länge eftersom jag knappt har haft någon ledig tid. Sedan har jag även börjat skriva en bok! Men det är mest till för mig själv just för att jag alltid har älskat att skriva. Jag tror nog inte det kommer bli något jag kommer släppa sen. Eller det vet man ju inte, men det är inget jag planerar på i alla fall. Det är bara så himla kul att skriva böcker! Det har jag älskat sedan jag var liten.
 
 

DOUBLE RAINBOW!

Förra veckan så lyckades jag fånga en double rainbow på bild! Det var så konstigt väder ute. Det spöregnade samtidigt som solen sken som en galning. Jag satt på balkongen ett tag och brände mig nästan! Så varmt var det även när det regnade. Jag älskar sånt väder! 
 
Jag kan väl inte vara den enda som tänker på "double rainbow snubben" när jag ser en double rainbow? Jag skrattar varje gång! Haha jag blev ju själv nästan lika uppspelt när jag stod på balkongen och knäppte bilder. Regnbågar är fint ♥
 
 
Till top