Winter Wonderland

 
OMG OMG OMG!! Jag vet inte hur många gånger jag har sagt just "OMG" idag, säkert tusen gånger. Idag var jag för första gången i mitt liv på Winter Wonderland här i London. Jag mötte upp Rebecca i Oxford Circus och vi gick sedan tillsammans till marknaden/tivolit.
 
Alltså det var helt magiskt! Vart man än gick så fanns det ALLT. Massa superfina, mysiga och söta stånd, olika åkattraktioner, barer och mat överallt! Det var längesen jag var så här lycklig. Jag var som ett barn i en godisfabrik! Jag menar, kolla bara på bilderna??!? Så himla magiskt! Vi hade dock inte med oss speciellt mycket pengar, vi ville bara dit och kolla in allt. Jag köpte några få saker, ska visa er i ett annat inlägg. Men jag och Rebecca ska i alla fall tillbaka dit nästa vecka och då ska vi ha med oss massa pengar! Vi ska åka så många attraktioner och jag ska äta massa mat, haha!
 
Alltså verkligen, om ni åker till London någon gång vid jul, ni MÅSTE besöka Winter Wonderland. Det är ett utav det roligaste sakerna jag har gjort i mitt liv. Det är så värt det! ♥
 
 

In mot city!

Godmorgon! Idag är jag uppe tidigt då jag ska in till stan dels för att försöka beställa ett nytt bredband och dels att kräva tillbaka mina pengar från det andra. Bredbands-företaget som jag har pratat om i de senaste inläggen, de som fick mig att vänta i över 1 månad på en installtion för att sedan inte kunna installera det för att min lägenhet inte har rätta kablar. Med andra ord, de sålde mig ett bredband som jag inte ens kan använda. Så jag ska åka in till Virgin Medias butik för att kräva tillbaka mina pengar som jag var tvungen att betala när jag beställde bredbandet. För via telefon kunde jag absolut inte få tillbaka pengarna. "Det är inte vårt fel att vi inte kan betala tillbaka det". Asså är dom helt jävla dumma i huvudet? Om någon av er ska flytta till UK eller redan bor här, köp INGET från Virgin Media. Sämsta jävla företaget någonsin. 
 
Så det är vad jag ska göra idag. Och jag hoppas verkligen att det andra bredbands företaget jag ska beställa från är bra. Är så otroligt rädd att det ska hända samma sak igen.
 
 
 
 
 
 
Till top