In mot city!

Godmorgon! Idag är jag uppe tidigt då jag ska in till stan dels för att försöka beställa ett nytt bredband och dels att kräva tillbaka mina pengar från det andra. Bredbands-företaget som jag har pratat om i de senaste inläggen, de som fick mig att vänta i över 1 månad på en installtion för att sedan inte kunna installera det för att min lägenhet inte har rätta kablar. Med andra ord, de sålde mig ett bredband som jag inte ens kan använda. Så jag ska åka in till Virgin Medias butik för att kräva tillbaka mina pengar som jag var tvungen att betala när jag beställde bredbandet. För via telefon kunde jag absolut inte få tillbaka pengarna. "Det är inte vårt fel att vi inte kan betala tillbaka det". Asså är dom helt jävla dumma i huvudet? Om någon av er ska flytta till UK eller redan bor här, köp INGET från Virgin Media. Sämsta jävla företaget någonsin. 
 
Så det är vad jag ska göra idag. Och jag hoppas verkligen att det andra bredbands företaget jag ska beställa från är bra. Är så otroligt rädd att det ska hända samma sak igen.
 
 
 
 
 
 
#1 - - Jenny:

Hej! Vilket är det andra företaget du tänkt beställa ifrån? Jag är svensk bosatt i England(Sheffield) sen lite över fyra år tillbaka. Så jag vet på ett ungefär vad du går igenom. Jag använder Sky men det finns många andra med, med de flesta så behöver man dock installera telefonlinje med som man måste betala för också. Heldumt när det mesta är mobilt numera. Om du behöver tips eller vad som helst skicka ett mail vettja! :) Hoppas allt går bra, lycka till!

#2 - - Karin:

Håller tummarna för att du vinner fighten mot företaget.

#3 - - Dixi Wonderland:

Häng ut dom på din youtube kanal då de antagligen inte kan läsa på svenska. Tycker det är så rätt att hänga ut företag som gör fel! Önskar att fler kunde göra samma sak så man kunde skydda sig mot oseriösa företag! Håller tummarna för dig idag :)

#4 - - Matilda:

Hoppas du får dina pengar tillbaka!

#5 - - Elin:

Hoppas att du får dina pengar tillbaka och att du lyckas hitta ett nytt, bra bolag!

#6 - - SKRIVDIVAN :

I hear you. Som jag har skrivit med ComHem. Men det är svårare att få problem där borta vill jag minnas., bodde också i London för några år sen och de är inte alls lika tillmötesgående där som här.

#7 - - HEDAN:

JA, SKÄLL UT DOMMMM. Typ. Fast slå dom inte. Hehe.

Jag hoppas innerligt att det ska gå bra den här gången, och att du får tillbaks pengarna, och gärna lite mer pga felbedömning och sånt.

#8 - - Tea Rajkovic:

Ditt hår är verkligen goals!

#9 - - Josefine- Taekwondo, Motorcykel & Fotografi:

Hoppas det går bättre denna gång!

#10 - - Bokskåpet :

Hoppas att du får pengarna tillbaka och hittar ett nytt, bra bolag! :)

#11 - - Ninni:

Wtf? Låter som ett riktigt oseriöst företag..

#12 - - Sara (VÄRLDENS STÖRSTA SPN&TVD FAN):

Hoppas du får tillbaka pengarna(!!!)

#13 - - Tsimtsim ☆ Alternative & Geek blog.:

hoppas innerligt du får tillbaka pengarna :(

Till top