Happy Halloween!

 
Nu äntligen är Halloween här! Hela dagen igår spenderade jag med att städa som en galning samt pynta mitt rum. Även fast jag inte har så jättemycket pynt så tycker jag ändå att mitt rum är perfekt! Så här vill jag att det ska se ut hela tiden, haha!
 
Ikväll kommer det över ca 10-15 personer på förfest hos oss och senare mot kvällen drar vi till en klubb som anordnar ett stort halloween party. Jag är supertaggad!
 
 

Världens bästa mamma ❤

Här om dagen fick jag ett överraskningspaket från min mamma! Jag hade ingen aning om att hon hade skickat något, så jag blev superförvånad när jag fick paketet. Hon skickade lite kryddor, tuggummi, choklad och typ 3643549723 paket oboypulver, haha! Och även en liten peng! Jag har verkligen världens bästa mamma ♥
 
 

Tips till bokälskare!

 
Okej, det är väldigt sällan som jag tipsar om böcker på min blogg. Just för att jag hatar att läsa och för att jag aldrig direkt har tid till det, stressad människa som jag är haha. Men ibland händer det dock att jag läser böcker och då är det i kategorierna skräck, deckare, mysterium eller biografier. Jag totalt älskar böcker som handlar om mordutredningar eller något annat spännande. Det är de enda böckerna som fångar min uppmärksamhet.
 
Så, jag hade tänkt att tipsa er om att Adlibris just nu har en del kampanjer på sin sida! Bl.a. så kan man köpa 4 pocket för 149 kr! Och ni kan hitta mina favoriter i kollaget ovanför. Jag är faktiskt rätt sugen på att läsa dessa! Ni kommer till kampanjen HÄR.

De har även ett gäng andra kampanjer på gång som t.ex. Romaner & Deckare för 99 kr/st eller 2 kokböcker för 99 kr! Och kampanjerna pågår fram tills 10:e November! Vad för typ av böcker gillar du att läsa?
 
Till top