Tips till bokälskare!

 
Okej, det är väldigt sällan som jag tipsar om böcker på min blogg. Just för att jag hatar att läsa och för att jag aldrig direkt har tid till det, stressad människa som jag är haha. Men ibland händer det dock att jag läser böcker och då är det i kategorierna skräck, deckare, mysterium eller biografier. Jag totalt älskar böcker som handlar om mordutredningar eller något annat spännande. Det är de enda böckerna som fångar min uppmärksamhet.
 
Så, jag hade tänkt att tipsa er om att Adlibris just nu har en del kampanjer på sin sida! Bl.a. så kan man köpa 4 pocket för 149 kr! Och ni kan hitta mina favoriter i kollaget ovanför. Jag är faktiskt rätt sugen på att läsa dessa! Ni kommer till kampanjen HÄR.

De har även ett gäng andra kampanjer på gång som t.ex. Romaner & Deckare för 99 kr/st eller 2 kokböcker för 99 kr! Och kampanjerna pågår fram tills 10:e November! Vad för typ av böcker gillar du att läsa?
 
#1 - - Emelle Beauty Sweden - Två flators skönhetsblogg:

Meeen hallå du måste berätta allt om dejten!!! :D :D :D

Svar: I know, det kommer :3 hihi
MOA MURDERESS

#2 - - Nora:

Jag älskar skräckböcker

Svar: Jag med! :3
MOA MURDERESS

#3 - - Elin:

Ååh vad bra!! Jag tycker ängeln är magisk!! Idag har jag släppt en intervju med Pdotter, Ellinor Löfgren på bloggen, hoppas du gillar den. Stor kram

Svar: Åh vad spännande! :D
MOA MURDERESS

#4 - - bokskapetblog:

Jag läser mycket fantasy och verklighet, vilket man kan se på min bokblogg ;) . Kram :)

Svar: åh vad kul! Det ska jag ta och kolla in :)
MOA MURDERESS

#5 - - Matilda:

Åh, böcker är så mysiga!

Svar: Ja verkligen!
MOA MURDERESS

#6 - - E L I N:

Åh älskar böcker! Jag läser nog mest "ungdomsböcker" (dock inte sådana som vissa brukar klassa som "tjejböcker", alltså typ böcker som handlar om värsta high school-kärleksdramat och sådana grejer om du vet vad jag menar), men min favoritgenre är ändå kriminalare! Har dock mest läst Mari Jungstedt och Anna Jansson inom den genren, men ska försöka hitta några fler i den genren :) Har dock precis fått hem tre YouTuber-böcker, så får väl läsa dem först ;)

#7 - - Sandra:

Då har jag ett grymt boktips till dig, om du någonsin får ro i själen för att läsa så bör du läsa You av Caroline Kepnes (tror det är så hon heter). Sjukt bra och spännande bok om en stalker!

#8 - - Louie:

Älskar böcker!!Läser mest fantasy och skräck, det är mina favorit genrer. Eller böcker med svart humor, som "Klappa händer små", det är en väldigt mörk bok men har ändå humor.
Annars läser jag mycket Stephen King:)

#9 - - Frida :

Å, jag älskar böcker och speciellt läskiga sådana! Om du gillar deckare borde du läsa 'Nu ser di mig' av Sharon Bolton när du någon gång får ro att läsa! :)

#10 - - Emelie Björk:

Jag föredrar självbiografier av olika artister. Nikki Sixx och Ozzy Osbournes självbiografier är sjukt bra! Det bästa är ju att det är verkliga händelser :D

Till top