Fullbokad kul dag!

Åååh den här dagen ska bli så himla kul! Jag har så mycket roligt uppbokat idag! Först ska jag in till stan för att gå på en audition! Jag får tyvärr inte berätta vad det är till för eller varför jag gör det. Men om det går bra får jag förhoppningsvis berätta mer om det! Ååh vad jag hoppas att det går bra! När jag blir nervös så fuckar jag typ upp allt... haha. Men det ska nog gå bra ändå! Jag kan ju inte göra bättre än mitt bästa.
 
Efter det så har United Screens ett evet för sina partners! Då ska jag mingla som en galning, haha! Fast jag är sämst på att mingla... Kan ni inte skriva lite ämnen man typ kan prata om med någon man inte känner? Är så himla dålig på att prata med folk jag inte känner.
 
 

Dags för möte!

 
Godmorgon! Om 10 minuter måste jag dra till bussen för att ha ett möte i stan med min handledare eller vad man ska kalla det från United Screens! Vi ska typ prata lite framtidsplaner, gå igenom lite siffror och så. Jag ser verkligen fram emot det!
 
Annars då? Jo de senaste två dagarna har jag packat en massa bloppis paket. Om ni har missat det så får alla som beställer en autograf i paketet! Vare sig ni vill eller inte MOHAHAHAH! Jag har nästan sålt slut på allt så nästa vecka kommer jag förmodligen lägga upp alla assessoarer jag ska sälja. Om jag hinner fota alla produkter och så det vill säga haha. Men det kommer nytt snart! ♥
 

Köpa mat till ödlan!

Idag är det onsdag! NEHE MENAR DU DET??? Haha... Jag har så mycket att göra idag men har redan kommit halvvägs. Nu ska jag faktiskt ta och åka och handla mat till ödlan, och ja, han lever fortfarande. Har sett att folk har frågat det eftersom han knappt aldrig syns i bloggen eller i videor. Men ja han lever, han bor ju hos min pappa och jag är inte där så ofta. Det är pappa som matar honom men jag kommer över med mat, fyller på vatten, plockar bajs och gosar med honom. Min lilla bebis. Han är rätt gammal så det skulle inte förvåna mig om han dog snart. Han är dessutom nästan helt blind också stackarn ♥

 
Till top