Killar testar "mens" för första gången!

Haha den här videon är både intressant och rolig att kolla på! Det är nämligen ett gäng killar som får testa att ha mens i några dagar! 
 
 
7
Anonym

Fast dem har ingen aning om hur jävla ont de gör att ha mens :P Varje gång jag har de blir jag alldeles kall svettig, skakig, blek i ansiktet ibland även kräks jag för att de gör så jävla ont ;)

Matilda

Haha, såg den där med, jätte roligt ju :D

Sara

Hej Moa! Jag och min syrra ska till London om en månad och jag undrar om du har något tips på något schysst ställe att äta en ordentlig frukost på? Gärna i närheten av central line. Funderar på The breakfast club, är det något du har testat? :) Skulle bli jätteglad om du hade något tips!

Anonym

Detta har inte med videon att göra, men jag tänkte ställa en fråga angående att vara vegetarian och vegan. Vilket steg var svårast att ta? Om det nu fanns svårigheter, vill säga.

Förstår att det blir väsentligt mycket lättare när man förstår hur djuren blir behandlade, men för mig som tyvärr älskar många, många maträtter med kött i så känns det som ett stort steg att ta att sluta äta kött. För jag har faktiskt de tankarna ändå.

Yohanna af Skovde

SÅ BRA!

Ett litet moa-fan

Du har glömt ditt lila hår i headern Moa!<33
ILYSM<3

Mkm

Dom glömde ta med kramperna dock, det är ju typ det värsta xD

Annonsera här »