Trasig mobil...

Åååh jag blir så irriterad! Min mobil är trasig IGEN! Den är ju bara några månader gammal... så jag fattar inte varför den går sönder nu. Touchen har slutat fungera och så fort jag öppnar mobilen så går den in på facebook, sms eller andra chattsidor och börjar skriva en massa bokstäver och smileysar??? Och jag kan inte göra något åt det för touchen funkar inte. Jag förstår inte hur den har gått sönder. Jag har inte spillt något på den, jag har inte tappat den i marken. Den bara slutade fungera i Tisdags. Jag lyckades få upp en bild på instagram, men det var allt jag kunde göra via mobilen.
 
Så idag ska jag åka och lämna den på lagning. Har det här hänt er någon gång? Det är som att mobilen är besatt! Den går liksom inte och skriver konstiga meddelanden till folk som t.ex. "iiiiisdnkf  jsjsbfjkbd fbködhh bjöls  djsbsbdaebjka". Folk måste ju tro att jag är sjuk i huvudet haha!
 
Annars är jag glad över vädret idag!
 
22
Ewelina

Vad tråkigt :(

Anonym

Inte omöjligt att du fått virus. Går även att få det i mobilen. Är det en iphone?

milina.blogg.se

Min gör likadant!! Antingen hänger den sig, så då får man låsa och låsa upp. Oftast funkar den en liten stund då, sen hänger den sig igen eller skriver/klickar av sig själv. Sen kan det gå veckor innan den börjar igen. Haft så sen den var ny, tänkt att jag ska lämna in den. Men efter 3 månader så tappade jag den och fick en spricka, alltså måste jag betala självrisk och hört att det är rätt dyrt på 6an..

sara

Min pojkväns telefon hakar upp sig sådär, touchen fungerar men nästan varje gång han ska skriva ett sms eller kommentera något så börjar mobilen av sig själv skriva typ dwfwhfgiwgfwlrgq1212.
Så knäppt!

Nathalie

Min mammas telefon gjorde också så den gick in på Facebook,sms m.m och skrev typ hjqhwg83geuge och hon kunde inte styra den och så skickade telefonen det till en massa personer. Men hon lämnade in den på elgiganten för lagning för det var där hon hade köpt den. men dom kunde inte laga den så hon fick en nu men dom trodde att det var ett virus.

Emelie

Ajdå, inte bra. Min gamla mobil gick in på radiostyrd varje gång jag skrev sms, man blir irriterad tillslut :)

Korven

Min kompis iPhone 6 gör också så men hon tappar sin mobil ganska så ofta. Du kan ju ha tappat/ råkat slå i den i något utan att du kommer ihåg att du har det

Freja

konstigt! min gamla iphone började göra så, men det var pga att den blev dränkt i saft (heheh). hoppas det löser sig!

Tsimtsim ☆ Alternative & Geek blog.

Så konstigt, Hoppas de kan lösa det så den sluta bete sig så skumt :(

vän av ordning

REKLAMERA DEN!! gå tillbaka till butiken där du köpte den. konsumentköplagen ska skydda dig! obsobs, detta gäller även om du köpt den online.

för övriga med trasiga telefoner vars skador ni inte orsakat själva: konsumentköplagen gäller i tre (3!!) år efter köp av produkt.

ta ingen skit. saker man köpt ska fungera. lycka till osv!

F.d hanterare av reklamationer som arbete

Till Vän av Ordning:

Garanti samt reklamation är två olika saker.
Vid reklamation efter att garanti-tiden går ut så måste man som konsument bevisa att felet varit där sen början/fabrikfel. Det kan vara rätt svårt. Garanti = när produkten inte fungerar som den skall (gäller ej självförvållade fel) så har man rätt till reparation eller ny produkt. Har man bra hemförsäkring eller liknande så kan man få bra grund om det visar sig vara ett fel som ej går på reklamation.
Gäller att kunna skillnaden för många tror att reklamationsrätten är samma som garanti och kräver saker de inte har rätt till.
Obsavera att telefoner kan ha fuktskador utan att den blivit dränkt ellef spilld på. Kondensering i fuktig miljö kan ge fuktskador inuti mobilen.

Sabrina

Hände min kompis mobil, hon bytte ut skärmen och den funkade normalt igen :)

a n n i k a

Man kan få virus på telefonen också och det kan bete sig så här. Hoppas din telefon går att laga!

Elvira

För mig var det så för ungefär ett halv år sedan så illa att den nästan raderade en hel spotify lista, fast den hackade bara upp sig så när jag hade den inkopplad på laddning med efter några månader slutade den helt. Så om du har den inkopplad på laddning medan det händer prova att ta ur laddaren eller bara låta mobilen vara medan den laddar

EXOMOB

Usch vad segt.. hoppas du får tillbaka den snart! vad är det för mobil du har?

Yohanna af Skovde

AhmenÅH vadsegt! Hoppas du får tag på en oförstörbar variant nästa gång. Eller i vart fall en som går sönder mer sällan!

Anonym

Köp en sansung^^

Emster

Min gör så ibland...
Inte speciellt ofta, men det är ändå irriterande när det händer ;-;

Anonym

Har du fått virus kanske? :(

HEDAN

Men oj! Förlåt, men jag kunde inte låta bli att skratta till lite haha! Tänk om mobilen skickar det till någon "viktig" med kort stubin som tror att man skojar, och därför blir skitsur... Näh, jag har nog sett lite för mycket amerikanska komedier. Hoppas att det ordnar sig i alla fall!

Denise

Åh vad surt! Hoppas det löser sig!

Leaf

Kanske är Heidi som leker med dig :3

Annonsera här »