I'm back!

Godmorgon! Vad längesen det var jag uppdaterade bloggen. Jag blev ju som sagt jättesjuk förra veckan och låg bara i sängen hela dagarna i väntan på att bli frisk. Sen kom mamma på besök i London för att hjälpa mig flytta tillbaka till Sverige. Och här är jag nu, hemma i mitt gamla rum i Sverige. Det känns skönt att vara hemma men samtidigt också tråkigt. Jag ville ju att det skulle fungera att bo i London. 
 
Hur som helst, idag ska jag jobba med en massa olika saker. Det kommer ta hela dagen! Ska även förbi en snabbis till Globen för att handla lite saker. 
 
 
#1 - - Anonym:

Tråkig att de inte funka i London, men det blir fler chanser hoppas jag 🙋

#2 - - nejja:

kul att ha dig tillbaka. tråkigt att inte london fungerar, men du kan ju iaf åka tillbaka dit på semester annars. får hoppas på att du mår mycket bättre nu

#3 - - Sofia:

tur att det ändå är så pass smidigt att flyga till london från stockholm så du kan ju åka och hälsa på där om du nu inte betämmer att flytta dit igen <33333

#4 - - Joanna- 8 Självmordsförsök senare- Livet med Aspergers syndrom och Bipolär sjukdom :

så många som flyttar utomlands men kommer hem lika snabbt igen

#5 - - Dixi Wonderland - Toppbloggare hos Vione:

SÅ GLAD ATT DU ÄR TILLBAKA!
Saknat dina inlägg och videos så himla mycket. Jag är säker på att du kommer flytta tillbaka och då har du redan all erfarenhet som du inte hade innan :)

#6 - - Daniella 🌙:

Jag flyttade hem också, ett och ett halvt år räckte för mej :)

#7 - - Hanna :3:

Tråkigt med London! Men kommer du flytta till en egen lägenhet eller bo kvar hos din mamma? ^^

#8 - - Anonym:

snygg skinnjacka du har ;)

Till top