Sigma 30mm f/1.4 DC Canon

 
När jag var i Sverige sist så unnade jag mig själv en liten "julklapp". Jag köpte nämligen ett nytt objektiv till kameran! En Sigma 30mm F.14 DC. Den ska jag mer ha till att filma med än att fota med. Har sett att många amerikanska YouTubers använder detta objektiv! Jag har faktiskt inte hunnit testa filma med den ännu efterom jag har tagit en paus från YouTube. Men jag ska testa när jag kommer hem igen! Tydligen ska den vara riktigt bra.
 
Ni hittar före & efter-bild här nedanför! Jag fick även med mig ett fodral till objektivet!
 
 
Fotat med standard objektivet till Canon som man får med när man köper kameran:
 
Sigma 30mm F1.4 DC:
 

Newdrive

Jag hade tänkt att tipsa er om min kompis Chris's band, Newdrive! Dom är ju faktiskt sjukt grymma! Har skrivit lite om dom förut men idag hade jag tänkt att tipsa er om deras musikvideor. Riktigt bra låtar! Se till att följa dom på YouTube & Instagram om ni vill ♥
 
 
 

NYX Makeup & Inställning till företaget

 
På TubeCon så hade jag ju min fan-träff i NYX's bås som ni kanske kommer ihåg. Efter att hela eventet var slut så fick vi gå och plocka på oss hur mycket smink vi ville! Hur awesome?? Så jag plockade på mig en del, och tro mig, det här var superlite jämfört med vad andra plockade på sig, haha! Vissa gick liksom därifrån med 3 kassar helt fulla. Jag är ju inte så jätteintresserad av smink så jag plockade bara på mig det jag ville ha och behövde. Ändå blev det lite mycket för mig så jag ska faktiskt ta och tävla ut lite produkter till er sen när jag kommer hem till Sverige igen!
 
För övrigt är det många som har frågat om min inställning till företag som t.ex. NYX & The Body Shop, just för att de ägs av Loreal. Läs förresten mitt inlägg om mötet med Loreal angående djurtester, ni hittar det HÄR. Både NYX & The Body Shop är Cruelty Free och det menas med att de aldrig någonsin kommer att testa sina produkter på djur och dessutom aldrig sälja deras produkter i länder där det krävs djurtester. Så dessa företag testar inte på djur. Men varför vissa inte vill köpa från dessa företag är just för att de ägs av Loreal. Så köper man något från dessa märken är det loreal som i slutändan "får" pengarna i och med att de äger företagen.
 
Jag använder produkter från både The Body Shop & NYX. Jag ser på det så här att genom att jag handlar från dessa märken så visar jag att jag inte stödjer djurtester osv. Och ju fler som köper från dessa märken, desto mer uppmärksamhet kommer de få och jag tror att på de sättet kommer "cruelty free" industrin att vinna. Om dessa märken blir större eller drar in mer pengar än Loreal, då tror jag nog att dom kommer börja tänka om och kanske sluta sälja i Kina eller liknande. Lite samma sak som när jag går och handlar min vegan mat på Ica. Jag handlar ju bara veganskt men mina pengar går ju till Ica som också säljer kött och animaliska produkter. Men genom att jag visar att jag bara äter vegansk, desto större blir efterfrågan och därför kommer det in mer och mer veganprodukter :) Jag tror att på det sättet kan vi "vinna". 
 
 
Till top