Är så stolt!

Well.. hej igen! Jag är tillbaka i London som ni kanske märker. Internet funkar i princip inte. Jag blir så galen! Tro mig, jag gör allt jag kan för att kunna uppdatera bloggen ♥
 
Jag vill också bara säga att jag är så otroligt stolt över mig själv! Idag har jag suttit i telefon i flera timmar med både bank och bredband. Som ni kanske kommer ihåg så har jag telefonfobi. Jag hatar att prata i telefon, om det inte är med mina föräldrar eller kompisar. Men annars tycker jag att det är jättejobbigt och mår psykiskt dåligt över att behöva göra det. Och att dessutom prata i telefon på ett annat språk gör allt tusen gånger jobbigare
 
Men idag har jag som sagt trotsat min fobi och pratat i telefon hur länge som helst. Och det gick superbra! Även fast jag var sjukt nervös och sköt fram på det hela tiden. Jag har vart tvungen att prata i telefon mycket sedan jag flyttade till London. Det är mycket man måste ordna och det mesta kan man bara göra via telefon. Och jag är så stolt över att jag faktiskt har gjort det. Annars hade jag inte kommit någon vart i livet!
 
Ja, det var bara det jag ville säga, haha! Att bli vuxen har sina för-och nackdelar ;)
Random bild...
 
#1 - - nejja:

ååh tycker det är svin jobbigt att prata i telefon också! sjukt duktigt av dig, verkligen! :D

#2 - - Yohanna af Skovde:

Well done! Bra att kunna säga att man är stolt över sig själv också! :)

#3 - - Lady Syndrome:

Är också stolt över dig! Hatar också att prata i telefonen när det egentligen borde vara det enklaste man kan göra. Tänk att nått så simpelt kan göra en så panikslagen och ångestfylld. Är glad du tog tag i dina demoner och trotsade rädslan!

#4 - - Annika:

Jag har också telefonfobi. Har ångest dagen före om jag vet att jag måste ringa någon jag inte känner. Sedan blir ångesten bara värre och så skjuter jag upp samtalet hela tiden under dagens lopp. Men när man väl ringt så inser man att det inte är lika hemskt som man trodde! Jag föredrar att gå till frisören och tandläkaren för att beställa tid istället för att ringa.

#5 - - Jessica:

Förstår precis, har också telefon ångest när det gäller att prata med folk jag inte känner. Vilket kan göra att det tar lite tid innan jag väl lyckas trycka på "ring" knappen :( lite smått jobbigt när man är arbetslös och måste ringa..

Men hejja dig! :D

#6 - - Bokskåpet:

Duktig du var som gjorde det även fast du inte gillar det! :)

#7 - - Diana Nilsson:

Å vad bra gjort, kolla in min blogg och ställ frågor. Skulle betyda guld, kram

#8 - - Sara:

Vad duktigt av dig! Jag brukar också få ångest vid tanken på att vara tvungen att ringa någon, så jag vet hur jobbigt det kan kännas.. Därför vet jag också vad stort det är att faktiskt lyckas, och vad bra det kan kännas efteråt! :)

Jag har förresten en grej jag skulle vilja veta vad du tänker om (eller vad dina läsare tänker, de verkar också ganska kloka :) ). I mitt senaste blogginlägg skrev jag om att vara vegan/vegetarian, men att andra veganer/vegetarianer kan vara väldigt kritiska. Typ att istället för att stötta varandra så anmärker man på alla småsaker de gör fel? Typ att jag inte får kalla mig vegan om jag någon gång far på cirkus. Eller om jag en gång äter något som innehåller äggvita. Istället för att se allt som personer ju faktiskt gör? Förstår du hur jag menar?
Mitt blogginlägg: http://sarabacksbacka.blogg.se/2016/january/varfor-maste-man-vara-perfekt-for-att-kalla-sig-vegan.html

#9 - - Matilda:

Åh vad bra gjort! ^^ Tycker också det är jobbigt att prata i telefonen med okända människor.

#10 - - milina.blogg.se:

Jag har social fobi, så telefon är heller inte min grej. Fyfan. Kan knappt prata med mina föräldrar. Blir helt stel och obekväm, så vet hur det är. GRYMT av dig och awesome att du kan berömma dig själv för det också! :)

#11 - - Anna:

Jag har precis samma fobi, jag brukar alltid skjuta upp det och vara otroligt nervös när jag ska ringa någon jag inte känner och måste prata mer "seriöst" med. Men efter jag har gjort det så känner jag mig faktiskt stolt över mig själv. Så du kan verkligen känna dig stolt över dig själv, och det är verkligen ett stort steg att kunna prata så länge i telefon!

#12 - - Cilla - Helt Random:

Heja dig! Har också svårt att prata i telefon, men sedan jag flyttade hemifrån (och dessutom tog på mig ansvarsposter i mitt spex) har jag blivit mycket bättre. Man växer för varje gång man behöver göra sånt här (:

#13 - - lollo:

Fint inlägg

Bra blogg om ankor
http://nouw.com/ankisar

#14 - - HEDAN:

Snyggtjobbat hörru! Creep up the good work! [You see what I did there? hihi (syftar på skelettet)]

#15 - - Amanda Forsman:

Grym du är som trotsar fobin! :D

#16 - - ♥ Evahle.se - en blogg om psykisk hälsa ♥:

Bra jobbat! :)

#17 - - Bellah - livet i USA :

Jag förstår verkligen hur jobbigt du tycker det är. Jag är precis likadan. Usch jag hatar att prata i telefon, till och med om det är med min bästa kompis.
Så starkt att ta tag i det i alla fall!! Kram

#18 - - Joline strömberg:

Kolla gärna in min blogg! Jag skriver om hamstrar, min ätstörning och annat skoj. Jolineblogg.blogg.se

Till top