Blood Necklaces

 
Ååh! Idag har jag suttit och pysslat i flera timmar! Jag gjorde bland annat nya blod halsband! Mina gamla har torkat ut, så det fanns knappt något "blod" kvar i dem. Så nu har jag nya och fräscha halsband! Att bara göra dessa tre flaskor tog lite över 1 timme. Och jag kommer tyvärr inte börja göra dessa och sälja som jag gjorde förut. Det tar alldeles för lång tid och den tiden har jag tyvärr inte.
 
Sedan har jag även gjort nya skrivböcker men glömde ta bild på dem! Vill ni veta hur jag gör så kan ni kolla på den här videon jag gjorde för ett tag sedan. Det är en tutorial där jag visar steg för steg hur jag gjorde! ♥
 
 
 
DIY - blod halsband - blood necklaces - tutorial
20
isabell

Åhh vad roligt! Har själv tänkt att göra dessa men behöver ''flaskor'' att lägga i tvålen i så får jag fråga vart du har köpt de någonstans? :)

clara

jättefina skrivböcker <3

Anonym

Kan du göra en video om hur du gör halsbanden❤️

micca

så fräna :D både halsbanden och böckerna :)

Yohanna af Skovde

Men grymma! Skitfina ju!

Sakura

Åh, de är sååå coola!!
Vad använder du till "blodet"? :)

Karin

Eftersom du inte vill göra för att sälja så kanske du kan göra ett inlägg (eller video) med hur du gör dom? :3

Matilda

Sjukt fina!

Rebecka

Kan du göra en video när du gör såna snälla🙏🏼 när du känner att du kan göra videos igen, PS älskar dina videos i Love you❤️

Anonym

Lite of topic. Men såg nån youtube video med dig om sexualitet. (Ska på dejt med en tjej). Och älskar DIY videor gjorde såna flaskor med star dust och målade space med fabriccolor, och målade aliens Tack!

Anna

Vilka fina bottle charms! Gillar speciellt den blå :D

Emma

Coola halsband :)

Louie

Så fina!:)

Sara (VÄRLDENS STÖRSTA SPN&TVD FAN)

Fan vad snyggt! :D

Bokskåpet

Så coola!

Anonym

Jag köpte ett dragon blood halsband när din gamla webshop var öppen. Innehållet är nu mörkgrönt och det finns bara lite kvar i botten. Kan man fortfarande använda det eller rekommenderar du att kasta det?

Svar: Du kan absolut använda det om du vill och tycker det ser bra ut :) Det är inga farliga ämnen i eller så men det kanske inte ser lika bra ut som innan :) Men jag har använt mina ändå! :)
MOA MURDERESS

My

Kan inte du göra en video där du visar hur man gör halsbanden snälla ❤️❤️

Monster Girl

Så fina!

Kom igen Tammie

Ääälskar!

Annonsera här »