COOKIES!

Åååh, det är så synd att bakverk alltid äts upp så fort! Är så jäkla sugen på chocolate chip cookies just nu! För er som kanske har missat så gjorde jag en video på 4 olika sötsaker bl.a. dessa donuts och kakor! Klicka HÄR för att komma till videon ♥
 
För övrigt ska jag också testa att göra chokladmousse på avokado. Är det någon av er som har testat det? Har sett att det är sjukt populärt bland veganer!
 
 

Tunnbrödsrulle!

Igår lagade jag och mamma veganska tunnbrödsrullar! Min mamma är faktiskt med och äter veganskt en gång i veckan! Förra veckan åt vi potatismos med pulled oumph, grönsaker och sparris. Denna vecka blev det tunnbrödsrulle. Gud så gott det var! Jag har inte käkat det sedan jag gick i gymnasiet, vilket var ett par år sedan.
 
Och jag är så himla glad att min mamma är så stöttande och att hon dessutom vill vara med och prova på! Jag får så jävla mycket skit annars, både från följare (såklart) men även från vissa i släkten och kompisar. Alltid får jag höra hur fjantig jag är som inte vill äta kött eller animaliska produkter. Man ba, jamen visst! Jag är så jävla fjantig för att jag inte vill stödja djurplågeri. Ibland blir jag så jävla trött på människor. Folk ska ALLTID kommentera det jag äter. Håll käften och sköt ditt. Inte sitter jag och kommenterar att du äter kött? Men så fort någon är vegan, ja då ska det bli ett himla liv. Låt mig äta det jag vill, så får du äta det du vill.
 
 

Work Flow

Jag har äntligen lyckats hitta tillbaka till mitt work flow! Klockan är bara 14.00 och jag har redan hunnit fixa mig, käka lunch och filmat tre videor! Känner mig så himla produktiv idag, haha! Så resten av dagen ska jag spendera med att redigera videor. Har ett gäng på g nu!
 
 
Till top